logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Lagenariya pod dva metra u duljinu

Lagenariya pod dva metra u duljinu sadnica

Malo se ljudi mogu zamisliti da mogu uzgajati na otvorenom lagenariyu pod dva metra u duljinu. No, ispostavilo iako, naravno, u sredini putic, gdje je toplo, ali onda lagenariya hirovita. Svoje sjeme klijati na temperaturama ispod plus 15 '. Sjemenke lagenarii pokrivene tvrdi oklop, tako da su natopljena za dva dana, a zatim germinated u vlaznom piljevine ili pijeska za 5-7 dana. Nakon sto je sjeme posijano naklyunutsya svoje klice dolje.

Rasuti to bi trebao biti sadnica u odvojenim zdjele, tako da se biljka ne podnosi presadivanje, a ne kao da ometa korijenje. Nakon sto je opasnost od smrzavanja je proslo, mlade biljke se sade ispod drveca, a moze biti poslana i resetka. Mladi jajnika s prilicno labav tijelom ugodan na okus, pomalo duhovit, kuhati ih na isti nacin kao i tikvice.

Mozda ste culi zanimljivosti ove kulture: plodovi se mogu koristiti u dijelovima, im rezanje pravo na biljke. Ali jedna stvar koju treba znati, a drugoesamomu vidjeti kako brzo oziljak rane, a plod i dalje raste. Za one koji zele staviti lagenariyu, ne smije se zaboraviti da je biljka ima mnogo vrsta, a razlikuje se prije svega oblik voca.

Od svih vrsta hrane pogodne samo dlinnoplodnaya lagenariya, sto je zacudujuce, ne samo snazno puca, veliki zaobljeni lisce, s prekrasnim kremasto-bijelo cvijece, ali i duljinu ploda. Kod kuce lagenariiv Oceanija i indie celuloze od zrelih plodova susi i kora postaje vrlo jaka. Ove ogromne suseno voce koriste se kao posude za ulje, zacini i tekucine.

Od njih napraviti kuhinjski pribor, igracke, pa cak i glazbene instrumente. Na temelju materijala pozernishku.ru

Povezani postovi:
  1. Saraha

lagenariya, klice

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce