logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Lagenariya koegzistira sa svim biljkama

Ova biljka je prekrasna vino do 1015 metara, s velikim barsunastim lisce, ugodno mirisna bijelog cvijeca i dugo (do 2 m), koristi od do 10 kg. U mladoj dobi da se koristi kao krastavac, svjeze. Kad su rasti vise od 30 cm, njihov kiseli, przena, pecena (kao tikvice). S duzinom od 50 cm ili vise vrsta voca su najbolje lijevo za sjeme. Oni brzo rastu, dodajuci do 10 cm po danu.

Rast se ne zaustavi, cak i ako je plod izrezati dio. Lagenariyateplolyubivoe biljka raste sezone do 7 mjeseci, tako da u ovoj regiji je narasla samo sadnica nacin. Kiseli sjemena su natopljene u grijanim zivota (alkalne) voda za 4 dana, a zatim stavite u siroku 2-cm sloja podloge (treset, piljevina, mahovina, pjena, pijesak, tlo ljuska od jajeta), pokriti s plasticnu vrecicu, drzati temperaturu u 2527 g, visoka vlaznosti zraka.

Proklyunuvshiysya klice bacena u dubinu od 2,5 cm u zasebnom jelo od ne manje od 1 litre s plodnim i labave kiselosti tla niske, tako da cemo morati dodati krede, tlo jaje skoljke. Temperatura se spustila na 2224 gr. Nakon sto biljka ce rasti, to je stavi na dobro osvijetljenim mjesto. Prelijte toplu vodu (jednom s otopljeni elementi u tragovima). U buducnosti redovito pune naizmjenicno organskih i mineralnih gnojiva. Ako je potrebno, uspostaviti uporiste.

Mlade biljke postupno navikli na sunce, a zatim ugasiti. U otvorenom terenu zasadili kada zaobici mraz (krajem svibnja). Pre-pripremljen rupe (3040 cm dubine, 2530 cm).

Oni su ispunjeni labave, plodno tlo uz dodatak od 34 sv. zlice krede (dolomit). Lagenariya koegzistira sa svim biljkama, ona bacena na juznoj strani, zasticen od vjetra lokacije u blizini potporu (zid, stup, ograda, drvo). Kako bi se povecala produktivnost kada visina 1,52 m treba prischipnut vrhu.

Da biste dobili sjemenke i lisce na biljke ne vise od dva fetusa. Nakon sazrijevanja su rezati sa bic dok mraz visio na suhom mjestu bez propuha. Pohraniti na temperaturi od 15 20 oz. Sjemenke dozrijevaju u sijecnju i veljaci (koji ce sapat, dok trese voce). Od sjeme voca ljuske lagenarii napravio posude za vodu, igracke, glazbenih instrumenata. To mozete uciniti jela za biljke s malim korijenski sustav. To izgleda izvorni i korisne biljke.

Ako biljka jabuka pored lagenariyu, dobivate nevjerojatna pjesma: jednom dereveogurtsy, jabuke i squash (nakon svega, bic lagenarii nije vidljiv). Postoje prednosti takvog sosedstvalagenariya odvraca moljaca. Da bi se osigurala produktivnost, mozete koristiti umjetne oprasivanje.

Briga za lagenarii platiti za sebe s dobrim zetve. Na temelju materijala zooflora.ru

Povezani postovi:
  1. Lagenariya nevjerojatna i rijetka biljka
  2. bundeve ili tikvice Lagenariya
  3. Rajcica
  4. Pepper

squash, klice, lagenariya, paprika, rajcica

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce