logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Lagenariya ili indijski krastavac

Lagenariya ili indijski krastavac sadnice

Lagenariya ili indijski krastavac, ili vijetnamski Pub. Domovinski kulturyIndiya to. Rimljani od voca raznih lagenarii posudusosudy, zdjele, lonci, burmut kutije i ukrasa. Mi lagenariya nije siroko uzgaja medu vrtlarima, iako postoje navijaca i podigli mladi plodovi se koriste u hrani, i dobro zrelih plodova doci do proizvodaca kutije, pepeljare, vaze.

Nutritivna vrijednost lagenarii dlinnoplodnye Mladi plod s tanku kozu kada kuhanje u brudet, leso, przena, imaju osjetljivo okus (slicno ). Osim toga, njihova , A vrlo ukusna kavijar se dobiva. U hranu konzumirati mlade voca 5060sm duljine. Lagenariya takoder ima ljekovita svojstva, kao sto je pulpa lagenarii preporucuje se za gastritis, koriste se u narodnoj medicini, voce i mladi peteljcicama s kardiovaskularnim bolestima. Lagenariya karakterizira snazan rast do 1215 metara i vise.

Voce raste na 1,2 m i 3 m yugedo, tezine 4 do 15 kg. : Maticne puzanje, ima bocni otpletki i brkovima, muski i zenski cvjetovi. Blossoms lagenariya veceri u noci, tako oprasuju cvijece, morate rucno. Plodovi su razlicitih oblika: valjkasti, kruske, sferni, itd. Zreli plodovi nisu jestivi, jer je plod obliku cvrste drvene ljuske. Lagenariyateplolyubivoe biljka, kao i Stoga radije toplo, bez vjetra podrucja. Na primjer, uz ogradu u blizini kuce zida, itd.

Da biste dobili plod raste sadnica, gdje je sjeme posijano u lonce velikim 10x10, 12x12 cm, sijanje sjemena za sadnice u pocetkom travnja. Sjemenke su velike, guste namocenom u otopinu "pupoljak" za 24 sata i 56 dana germinated u piljevine natopljene droge "Idealan" na 2325 S. ` Nakon sto je sjeme naklyunutsya, sijati ih jednog po jednog u lonac do dubine od 34 cm

sadnica raste na prozoru 3035 dana, a bundeve i tikvice. Tlo treba biti plodno, to iskopao do dubine od 40 cm otvor u kojem se biljka sadnice, dodati 0,5 kg humusa, 2 zlice. zlice organsko gnojivo "Kruh pobjednik", 3 zlice. zlice gnojiva "smanjenje agent" i 2 zlice. zlice drva jasena, sve temeljito izmijesano, uliti rjesenje "Agricola-5" (20 g na 10 litara vode). Rasadnicarstvo u kasnim lagenarii mayanachale lipnja. Ako su biljke zasadene uz bok, udaljenost izmedu nimi1m.

Nakon sadnje loncanice lako zbijen i zalijevati opet. U pocetku, kod jos uvijek cool noci, biljka moze pokriti pokrivaju materijala. Kada glavni maticnih doseze visinu od 1 m, ili napraviti izravan utjecaj na ogradi, jer lagenariya dobro hvata brkove. Kada je glavni korijen ce doci do najvece visine, patiti od vrha, i patiti od vrhova strane puca, kao sto je ucinjeno u krastavac.

Voce ne ostavljaju vise od 5, a kad je plod zeljenu duzinu, ostavljajuci ih jos manje, na 23. Neki vrtlari rasti lagenariyu kao egzoticne zbog interesa, jer voce lagenarii ne moze frustriran, i izrezati dijelove. Probkoveet rez, a plod raste ponovno. Lagenarii hrane, kao i. Na temelju materijala bryukva.ru

Povezani postovi:
  1. Saraha

lagenariya, tikvice, klice, bundeve

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce