logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Lagenariya Biljka tikva obitelji

Lagenariya - biljka tikva tikva obitelji

Lagenariya - biljka iz obitelji bundeve. To je poznato u kulturu od davnih vremena. Koristi drevne ljudi prvenstveno za proizvodnju pribora i drugih kucanskih predmeta. Biljka je godisnja, s dugim puzanje termofilne stabljike. U regiji Rostov moze rasti sadnica metode i sjetvu sjemena u zemlju u trecem pocetkom travnja. Od lagenarii mozete kuhati Salate, umaka i drugih jela.

Za tu svrhu najprikladniji dlinnoplodnye oblici koji su njezni, dugi grubeyuschey pulpa i tankih kora. Plod se cesto naziva krastavcima (Indijski krastavca, vijetnamski). Duljina voca dosegne 2 m, tezina 3-7 kg po voce. Lagenariya raste do kasne jeseni. Iako biljka nepretenciozan, ali voli plodno strukturne tlo plodno humusa.

Biljni skrb je bogat navodnjavanje, labavljenju tla i usitnjavanje za odrzavanje bunara vlage, Dovoljno za domacu potrosnju rasti jedan ili dva biljke. Stavite ih u blizini vrt prolio ili vidikovaca. Grmlje i voce vezan do vertikalne stup. Regulirati rasta biljaka i stegnut sredisnje postranih izboja.

Voce bere kada dodu do duljine 20-30 cm Lagenariyu mogu uzgajati kao ukrasna biljka. Na temelju materijala www.urogay.ru

zelena salata, klice, lagenariya, bundeve

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce