logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Lagenarii treba plodno tlo

Lagenarii potrebu plodnog tla, sadnice

u ne-crnica zoni usjeva, podsjeca na dugu krastavac, tikvice i boje, rastu klice, ili voce nemaju vremena za sazrijevati. Razvijajte sadnice poceti krajem travnja. Od sjemena ima tvrdi oklop, prije sadnje ih namocene u vodi (45-55 stupnjeva) za najmanje jedan dan, 5-7 dana germinated u vlaznim piljevinom, mahovinom ili filtar papirom na 25 stupnjeva.

Sprouted sjemena posijano u lonce, jedan s promjerom od 10-12 cm, raste sadnica lagenarii, kao i druge bundeve kulture. U mjeseci starosti se sadi na otvorenom terenu.

Lagenarii potrebu plodnog tla, ona preferira toplo, bez vjetra podrucja, raste i uz ograde i ograde, na juznoj strani zgrade, za kratko razdoblje penje resetkama i pokrivanje s puno lisca. Iz nase lokalne krastavac ima vrlo snazan rast, grananje stabljike i brkovima. Stovise, proizlaze iz njezine jeziva, a cvijece su dvodomni.

Cvjetnica nocu. Mladi jajnika je debeli bijeli spolna zrelost, sto je rast od voca nestaje. Zbog vrlo jake korijenski sustav lagenariyu cesto se koristi kao podloga za vegetativni cijepljenje krastavaca, dinje i lubenice. Mladi voce se cesto naziva lagenarii indijski krastavac. U hrani su samo mladi jajnika duljine 30-50 cm i promjera 2-3 cm

koza, kao plod je tanka i meka. Oni mogu prziti na maslacu, peci kolace, kuhati kasu. Plod je kiseli, konzervirane, kao i obicno tikvice, kuhati jaja, koja je ukusniji i zdraviji squash. Na temelju materijala www.trud.ru

Povezani postovi:
  1. Korisne bundeve sok
  2. Krumpir
  3. Pepper

lagenariya, tikvice, bundeve sok, klice

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce