logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Na krumpir

Na krumpir krumpir

danasnjem clanku o krumpira ce biti korisne za vrtlara i cottagers, koji je mudro odgovara procesu uzgoja usjeva, ne samo uzivati ??u procesu, i nista razmisljanja. Nedavno sam saznao o alternativnim, i dosta za razliku od tradicionalne, tehnologija krumpir. Nakon malo istrazivanja Saznao sam da je ova tehnologija je koristena prije 200 godina, ali na kraju to je bio zaboravljen

Zapravo krumpira tehnologija je stvoriti neku vrstu pokrivaca za gomolja, koji cini prirodni i stvara povoljne mikroklime krumpira posebno. Ispada inventivni vrtlari rasti krumpirom ispod slame i skupljati visoki prinosi Do sada, postrojenja i kopaju krumpir za mnoge vrtlare i dachnikoveto napornog rada, zahtijeva neki fizicki napor.

Uostalom, prvo se mora kopati zemlju, otpustite tla, napraviti rupe i stavio ih u sjemenu gomolje i pospite tlo jamama. Ima li alternativnih tehnologija koje ne ce se pretvoriti u vrstu vrtlar slugu? Ispada postoji. Prije svega, na povrsini neperekopannoy (!) Zemljiste oznaka prostor ispod kreveta krumpira.

Onda, na udaljenosti od 30 cm jedan od drugoga stavimo krumpir i pokriti ih na vrhu 35-40 cm sloj slame. To je sve nevolje: nekoliko sati, mozete jednostavno nositi s cijelim putovanje. Da, i brinuti o posadi krumpir na ovaj nacin je jednostavan: povremeno stavlja svjeze slame i zalijevati. U jesen, kada dode vrijeme da kopaju krumpire, samo trebamo podici zastitni pokrivac ispod svakog grma i vidjeti veliki 5,4 i cisti krumpir.

Neki vrtlari eksperimente, sadivshie krumpir na ovaj nacin, tvrde da prikupljanje sezone do 380 kilograma krumpira u odabranim tkati. Prednosti ove metode ochevidnyved ni u susnim godinama krumpir pod slama nikad nije dozivio vode deficita. A osim toga, solomaprekrasnoe rastaviti organsko gnojivo za uzgoj gomolja. Dakle, sretan i stabilan krumpira i velikodusno zetve.

Osobno sam zasadio ove godine, krumpir pod slamu na eksperimentalne stranice 2 do 3 metra. Krumpir posadeno rano, tako da sada, u srpnju, mogu reci da je metoda je vrlo ucinkovita. Ne mogu reci da je krumpir ispod slame cini nevjerojatan zetve: dobio sam otprilike u isto u odnosu na tradicionalni nacin u ranim posadeno krumpir. No, tehnologija krumpira raste ispod slame, jasno, zahtijeva znatno manje napora.

Sljedece godine cu drzati vise velikih krumpira eksperiment. Sve najbolje, sve dok cemo se opet! Na temelju materijala 5sotok.ru

Povezani postovi:
  1. bundeve sastav
  2. korizmene juhe s grahom
  3. Pogledaj

bundeve, grah, krumpir i luk

links(1); ?>
Get_Links(); ?>
links(1); ?>
Vigna batun bundeva bundeve bundeve sok cesnjak grah grasak klice krumpir lagenariya luk mrkva paprika patlidzan persin poriluk povrca povrce rajcica rajcice salata squash tikvice zelena salata

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce