logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Krumpir su vrlo korisne

Krumpira krumpir vrlo koristan

Krumpir pojavila se u Europi od strane Spanjolaca koji ga je donio iz americkog kontinenta. Radi se samo o vec cetiri stoljeca, a sada kartofelchetverty vodecih svjetskih proizvoda. To je vrlo korisno: prvo, to je bitan izvor ugljikohidrata (i uglevodybenzin nase tijelo), i drugo, je bogat vitaminom C.

Uzgajivaci tako ozbiljno dolaze eksperimentirati s krumpirom, koji mu je donio stotine sorti, koji, iako slicne jedna drugoj, ali se malo razlikuje u gastronomskom kvalitete. Dakle, potreba za kuhanje, ne previse skroba krumpira krug sa cvrstim tijelom koje drzi svoj oblik i (ako ne i bolje kuhati krumpir u njihove koze). Za brzi odabir pire krumpir s kuhanim mekom sortakrugly bijela pulpa.

Za przenje pogodna sorti u kojima skroba najmanje (u stvari komada gomolja treba drzati oblik kada su nemilosrdno izazvao u tavi), duguljast, sa zutom ili zuto-smede koze i zutih tijela. Pecenje treba veliki ovalni krumpira s smeda ili zuckasto-smede koze i bijelim mesom, u kojoj je malo vlage i puno skroba (pecene gomolja jednostavno raspao, te upija umak.)

Za salata prikladne sorte s tankim koze, visoki sadrzaj vlage i male kolicine skroba. Tu je vrlo originalan sorti krumpira. najvise zanyatnyyfioletovy, koji ne samo da ljubicasta kora, a meso (iako kuhano boja obicno nestaje).

Medutim, postoje dvije vrste plave krumpir, koji su kao zive i nakon kuhanja - to Lintser Blau (jaka kuhana mekani) i francuski tartuf (Tuber s tamno plava meso okus koji podsjeca na masnu matice). Na temelju materijala www.gastronom.ru

Povezani postovi:
  1. Rajcica

sorti krumpira, salata, krumpir, rajcica

links(1); ?>
Get_Links(); ?>
links(1); ?>
Vigna batun bundeva bundeve bundeve sok cesnjak grah grasak klice krumpir lagenariya luk mrkva paprika patlidzan persin poriluk povrca povrce rajcica rajcice salata squash tikvice zelena salata

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce