logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Krumpir

Krumpir Krumpir

podzemni dio krumpira komplicirano. Osim toga, sastoji se od gomolja podzemnih pobegovstolonovi zajednicke korijene. Stolon polazi od stare gomolja iz koje je rastao ovog grm, a na svojoj strani "Veps" finije stolonahso vrijeme, nove gomolje.

To je za gomolja sorti krumpira razlikuju najvise: oni imaju razlicit broj ociju, razlicitih boja i nijanse, kao iu kozi i tijelu, i, naravno, okus. Broj i duljina korijena krumpira su vrlo ovisni o vanjskim uvjetima i razlicitim okolnostima. Vecina korijena na dubini od 20-25 cm, ali u prilicno labav tla su "naselili" i bocno i na dubini, i sjemenskog krumpira u glavni korijen i sve moze doci do pet metara u duzinu.

Dakle, da bi dobili vise usjeva zemljista za krumpir moguce treba obraditi do dubine od 70 cm (vrtlari cesto kopaju samo do 30 cm), jer je vise razvijen u podzemni dio grma, vise se pojavljuje na gomolj. Povisena proizlaze iz krumpira trave, debele, socne, ponekad razgrananih U jednoj od svojih uobicajenih neskolkorovno Bush koliko je bio u gomolja ocima (obicno do 8).

Vecina je zelena, ali u nekim sorte je crvene ili ljubicaste boje, lisce su spoj (sastoji se od nekoliko manjih letaka), zelena, dlakavi, povrsine od njih kao da podijeljena na manje segmente. Oni nisu previse razlicite u razlicitim sorti, ali u svom umu velicinu i lokaciju je lako utvrditi je li se osjeca dobro i uhvatio grm biljke gnojiva, posebice dusika i vlage.

Ako lisce su premale stabljike su previse blijedo ili zuta, to znaci da biljka ili pokazao iza, ili je nesto nedostaje. Ako lisce, za razliku od, takoder je bogato uzgaja, to moze znaciti da je Bush "zhiruet" od viska dusika. U ovom slucaju to je formirana gomolji se vrlo malo, a oni sami bit ce manji od onih koji cine neperekormlennyh grmovima, pa je "tov" treba izbjegavati.

U tom slucaju, a stabljike i lisce krumpira otrovne . Infuzija od njih cak moze se koristiti za prskanje biljaka iz drugih stetnika. Krumpira sorte Cvijece slicno krumpir petokraka zvijezda, oni mogu biti bijeli, roza, plava, ljubicasta ili ljubicice u razlicitim nijansama (i to je znak raznolikosti), nego zato sto obicno krumpira Sve vrtlari se razmnozavaju gomolji detaljno strukturi cvijeca nije potrebno.

U neke vrste cvjetaju na sve i vrlo je slab, a plodovi se nisu vezani, iako kartofelrastenie self-oprasivanje. Ako oplodnja ne dogada, zavyazhutsya voce nalik sitnim rajcica. Kao i stabljika s liscem, oni su otrovne, oni nisu tu.

Krumpir-roden dosta toplo (ali ne vruce) rubove, ali sve dok je odrastao, to je dobro prilagoden ne samo umjerene klime (u Americi i on je to ucinio bez ljudske pomoci, dijelom zahvaljujuci prisutnosti gomolja), ali i stroze severnomunekotorye svojoj raznolikosti, cak iu tundra rasti. U tom povisenom dijelu biljke cini lose hladno (i stoga u sjevernim krajevima Rusije obicno su izvedeni rano sazrijevanje sorte koje su do prinosa u kratkom sjevernom ljeto), dok gomolja, za razliku od, vise pate od vrucine (i stoga na jugu su rasti sorti otporan na visoke temperature). Vecina brzo raste krumpir, kada temperatura tla 18 `C, u ovom slucaju, sadnice se pojavljuju u roku od 14 dana nakon sadnje, a ponekad i za nekoliko dana ranije. Na temelju materijala sad6sotok.ru

sorti krumpira, krumpira, rajcice

links(1); ?>
Get_Links(); ?>
links(1); ?>
Vigna batun bundeva bundeve bundeve sok cesnjak grah grasak klice krumpir lagenariya luk mrkva paprika patlidzan persin poriluk povrca povrce rajcica rajcice salata squash tikvice zelena salata

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce