logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

U krastavci

Salata od krastavaca

Krastavci se pojavila u kulturi vise od 6000 godina. Domovini vidatropicheskie i suptropskim podrucjima Indije i Kine, gdje se jos uvijek raste divlje. Krastavci za 95 posto vode i sadrze vrlo mali broj proteina, masti i ugljikohidrata.

U krastavaca sadrzi enzime koji promicu apsorpciju zivotinjskih proteina. Stoga je korisno kombinirati meso jelo s salata krastavac. Krastavci sadrze vitamine, provitamin, enzimi, okus i minerala. Mineralnih soli u svojim vecini . Vlakna stimulira crijeva motornih funkcija krastavac. Svjezi krastavci su ohrabreni da su u prehrani oboljelih od bolesti kardiovaskularnog sustava, jetre, bubrega, pretilost, artritis razmjene, gihta.

Krastavci poboljsati apetit, imaju choleretic, diuretik i laksativ ucinaka. Po broju alkalne soli krastavac je samo na drugi crni rotkvica. Ove soli neutralizira kisele tvari, koji se nalaze u mnogim namirnicama i poremetiti metabolicke procese i dovesti do preranog starenja, talozenje kristalnog spojeva (kamenje) u jetri i bubrezima. Krastavci, kao i , Zove sestra tijela za njegovu sposobnost za neutralizaciju kiselih spojeva.

Oguretsochen dobar izvor, a takve spojeve, koji se lako apsorbira u tijelo. I kao u krastavca zanemariv kolicine proteina, ugljikohidrata i masti, a zatim koristiti krastavac ne pojavi bilo koji rizik raste debeo. Oni koji zele izgubiti na tezini krastavci mogu pomoci, jer kasnjenja pretvorbu ugljikohidrata u masti.

I ako se jede krastavac, oprati dolje s hladnom vodom ili mlijekom moze biti dobro i brzo otvoriti srce. Kada kupujete tesko odabrati krastavci bez udubljenja, dobre zelene boje. Oni ne bi trebao biti prevelik.

Manji krastavac, manje svoje sjeme, tako da je ukusniji i hrskav. Na temelju materijala www.calorizator.ru

Povezani postovi:
  1. Krastavci krastavci
  2. Krastavac sve povrce povrce
  3. Pepper

papar, salata, povrca

links(1); ?>
Get_Links(); ?>
links(1); ?>
Vigna batun bundeva bundeve bundeve sok cesnjak grah grasak klice krumpir lagenariya luk mrkva paprika patlidzan persin poriluk povrca povrce rajcica rajcice salata squash tikvice zelena salata

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce