logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Krastavac krastavaca

Krastavci s manjim plodovima, i do 7 cm, pod nazivom cornichons. Oni se bere mlad i koriste uglavnom za kiseli krastavci i marinade. U Europi, ili staklenika, krastavac voce glatka i dugo: raste do 30 cm  Cak i manje gubitelnydlya zamrzavanje kulture. Dakle, biljka krastavci preporucuje kreveta ili grebena, koji su zasticeni od hladnoce vjetrova i ima mali nagib na jug. Osim toga, kreveta podignuta zagrijati brze u proljece.

Krastavci vole vysokoplodorodnuyu-isusen tlu s niskom razinom dusika. Vrlo kisela tla treba limed. To je pozeljno mjesto krastavac nakon krumpira, Rajcica, luk, kupusa grasak. jesen kopanje najbolje da svjeze gnojivo po stopi od kante gnoj na trgu. metar, a ako ne, onda 25 g (1 stolom. zlica) kalijeve soli i 40 g (2 stola. zlice) od superfosfat po 1 sq km. metar.

Umjesto da superfosfat i kalijeve soli mozete dodati 200 g pepela. U proljece tlo ima jednom dobro kopali i raskliman.  Krastavci se sadi kao sadnica, i sjemena izravno u vrt. Slijetanje u otvorenom proizvode tla kada je tlo vec je zagrijana dovoljno: u sredini dijelu Rusije to je obicno krajem svibnja.  Kada sadnja sjeme svoje Zagrijte se preporuca i neposredno prije projekcije - Mokro.

Zagrijavanje dezinficirati svoje sjeme i znatno smanjuje ucestalost biljaka. Sjemenke zagrijava za dva mjeseca prije sjetve, ih obustavu u gazu torbu u blizini radijatora ili u blizini iz pecnice na temperaturi iznad 20 ° C. Prije sjetve sjemena takoder su Preporuca se za natapanje 12 sati.

U hladnim klimama, stite biljke od hladnoce filma sklonista ujutro predstave i povratak mraza.  Za sadnju, mozete koristiti i sadnice krastavca, ali mora uzeti u obzir da krastavac korijenov sustav je vrlo krhak i ne podnose presadivanje. Za koliko je god moguce manje ozljeda na korijenski sustav, kada transplanted, sjeme za sadnice po mogucnosti biti posadene u posude torfoperegnoynye.

Biljke germinated u loncima na toplom, posadeno na otvorenom terenu preko Cetiri tjedna nakon sjetve. Kada kupujete ready-to- sadnja sadnica odabranih jake, dobro ukorijenjena postrojenja tri do pet listova. Na temelju materijala www.websadovod.ru

Povezani postovi:
  1. Krastavac sve povrce povrce
  2. U krastavaca
  3. Vigna

grasak, klice, Vigna, rajcica, krumpir, luk

links(1); ?>
Get_Links(); ?>
links(1); ?>
Vigna batun bundeva bundeve bundeve sok cesnjak grah grasak klice krumpir lagenariya luk mrkva paprika patlidzan persin poriluk povrca povrce rajcica rajcice salata squash tikvice zelena salata

links(1); ?>

© Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce