logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Korisna svojstva krastavca

Zdravlje koristi od krastavaca povrca

Na prvi pogled se moze ciniti da jednostavno krastavac i svakodnevne za nas od povrca, koji ne moze biti vrlo korisno za nase organizam. Ali, u stvari, krastavac nije tako lako od povrca, sto se cini. Pa sto su korisna svojstva krastavca? Korisni od krastavaca? Krastavci sadrze jedinstvenu tvar - tartronovye kiseline.

Ova prekrasna kiselina neutralizira ucinak ugljikohidrata u nasem tijelu pada tijekom obroka, cime se sprjecava pojava masnoce. Zato nutricionisti preporucuju dijeta ukljuceni u prehrani krastavac, u slucaju da zelite izgubiti tezinu. Krastavci su korisni za ciscenje crijeva i druge unutarnje organe.

Krastavac doprinosi ukupnom detoksikaciju tijela, to je zato jer krastavci su 95% od najciscih prirodnih voda. Krastavci su bogati kalijem, magnezijem i kalcijem, sto je povoljan ucinak na funkcioniranje i rad svih organa i sustava tijela. Krastavac dobar kozmeticki, za uporabu kao maske krastavci imaju anti-aging, hidratantni, izbjeljivacki ucinak, osim toga, bore.

Dakle, je li vrijedno potrositi novac na skupe kreme na ruke kada je takva cudo lijek? Krastavac izvrstan alat za iscjeljenje tijela i odrzati svoju vitalnost, sad vidite da je koristenje krastavaca nisu toliko obicni? Na temelju materijala edazdorov.ru

povrca

links(1); ?>
Get_Links(); ?>
links(1); ?>
Vigna batun bundeva bundeve bundeve sok cesnjak grah grasak klice krumpir lagenariya luk mrkva paprika patlidzan persin poriluk povrca povrce rajcica rajcice salata squash tikvice zelena salata

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce