logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Kada se rastu krastavci

Kada raste sadnice krastavca

Kada raste krastavci u staklenika ili u skloniste filma, kao sto su poljoprivredne tehnologije, kao i kada je narasla u otvorenom tlu. U isto vrijeme baca sjeme ili sadnica mnogo ranije, pocetkom svibnja. Samo preljev se provodi na glavnom pucati nakon sto je bic do vrha tapiserija i lagano pada prema dolje.

Prije sjetve u staklenika i staklenika dezinficirati tlo i ustaju. U jesen, nakon sto je biljke otpada, staklenici proizvode rukovanje izbjeljivaca rjesenje (40 g vapna po 12 litara vode za 2 sata, procijediti), te u proljece kipuce vode prelije pripremljenom tlu sa kalijeva permanganata (3 g mangana po 10 litara vode). Za suncanih dana tijekom cvatnje razdoblje potrebno provjetravanje staklenika i pristup kako bi se bolje pcelinje oprasivanje.

U staklenika je vrlo vazno nacin ventilacije, ali nacrt negativno utjecati na rast krastavaca, jer povecava isparavanje i uklanja ugljicni dioksid. Krastavci zahtijevaju povecanu snagu sa ugljicnog dioksida za brzo formiranje zenski cvjetovi, cime organske krastavci sigurno. To je korisno nametnuti cak divizma biljke, ali tako da on nije ga se dotakne. Formiranje biljaka.

Struktura biljke: glavni korijen dosegne duljinu od 0,5 m 3, od pazuscu glavne stabljike rastu mladica iz prvog reda, od pazuscu od mladica raste mladica drugog reda, i sl. Kada se uzgaja u skloniste, a film u staklenika krastavac uzgaja po mogucnosti na vertikalnim resetkama do 2 m, a stegnut primijeniti. U hibridi, patiti glavni pucati kad je dorastet na vrhu resetka.

Pinch bi trebao biti vise od 2 m 3 nakon posljednjeg list fetusa. Da biste ubrzali plodonosan igra vaznu ulogu stegnut biljke vise od 4 peti list. U kvalitetan oblik biljka grm, nakon postizanja faze 6 8. list. I sve cvijece, formirana u prvom 2. ozujka sinusa, kao i trkaci trebaju prischipnut na pocetku skolovanja.

Bocni izdanci u pazuscu u narednih 4 do 5 cv prstohvat lisca i krastavca. Dakle, dobar piling s plodnim izbojci drugog i treceg reda. Podvezica krastavci Pdelayut klizna bracni cvor, tako da ne ostetiti bic. Nepozeljan za krastavac ostar dnevne fluktuacije u temperaturi.

Nocu je temperatura zraka +10 12 'i normalan dan je aktivan list rast na stetu plodnih. Voce na temperaturi ne nabubri. Smanjenjem temperature tla na 12 15 'korijenski sustav gubi svoju sposobnost da apsorbiraju vodu i fizioloske suhoca dogada, tj. kada se vode u tlu i hrane mehanizam lisca ne radi. To moze uzrokovati susenje lisca i biljaka smrti. Trebate neke visoke vlaznosti (70 90%) i tla (60 50%).

Jesi dobro prskalica za navodnjavanje, gdje se u isto vrijeme poboljsava vlage i tla i zraka. U najtoplijim danima potrebno je osvjeziti biljke sprinkler 4. svibnja litara vode po jednom cetvornih kilometara. m. Temperatura zraka i vode treba biti gotovo identicne, te u staklenicima 20 22 '. Najbolje vrijeme trajanja navodnjavanja 11. prosinca i 13. za 15 sati. Podvyadanie ostavlja signal navodnjavanje. Prije cvatnje sipati u 2 do 3 dan Poleyko 1 trcanje. 25 m vodu ', jer je prvi od jajnika povecava za navodnjavanje.

Zalijevanje treba obavljati samo s toplom vodom. Hladna voda izaziva trulez bazalna bolesti biljaka. Ova bolest se moze pojaviti u kisnom i hladnom ljeta. To bi trebao biti malo razotkriti korijene te ih oprasuju, a donji dio stabljike smjesom pepela, hidratizirano vapno i bakar sulfata (6 kg drva jasena 2 kg vapna + 1 salica bakar sulfat).

Dalje, dodajte svjezu biljaka, plodnog tla. Krastavci ne podnose zalijevanje na korijene: Zemlja je unistena, korijene razgolititi. Ukoliko se zali plitke udubine, na dnu stabljike prah humusa. U prva dva tjedna nakon pojave biljaka koristiti niske u hranjivim tvarima. Apsorpcija najvise pada na fazi cvjetanja i plodonosenja.

U prvih 10 15 dana nakon pojave je potrebno za opskrbu dusikom, a zatim prije cvatnje fosfora, a u drugoj polovici vegetacije u razdoblju od plodnih dusika kalija. Hranjenje bolje u vecernjim satima, prije i poslije hranjenja treba koristiti lagano zalijevanje vodom 3 do 4 litre I kvartal. m. Po prvi put na mokroj povrsine tla, drugi put za ispiranje soli iz biljaka koje nisu spali ostavlja. Nakon sto je hranjenje i zalijevanje biljka sa siljcima plodno tlo.

Kada raste sadnice krastavca

vrlo dobro utjece na organske hrane rjesenja divizma 1:08, 1:05 kase, perad gnojivo 1:15 korisne izmjene ili ih kombinirati s gnojiva: 10 litara vode 3 5 g amonijeva nitrata, 10 g superfosfat, 3 5 g kalijeve soli. Zalijevanje po stopi od 0,5 litara tipa 1 biljka. Preporucuje se prskanje krastavac rjesenje pitevots sode (30 g mahuna PAS 10L).

Opcije preljev: svakih 10 dana do 10 litara vode, 1 litra guste divizma, 20 g uree, a nakon cvatnje dodati otopinu od 40 g superfosfat i kalimaga. Jedna litra dovoljna je za 2 biljke. Na pocetku cvatnje u tekuce organsko gnojivo moze biti microfertilizers: 0,5 g borne kiseline, 0,3 g mangan, 0,2 g cinka sulfata u 10 litara otopine. Potrosnja od 0,5 L po biljci.

Pozitivno djeluje folijarna aplikacija, osobito u slucaju krsenja toplinskom rezimu, kada je opskrba mineralnih hranjivih tvari iz tla je tesko. 10 litara vode do 2 g bakra sulfat, borne kiseline i kalijeva permanganata. Sprayed u ranim jutarnjim satima ili navecer, pobrinite se s donje strane lisca, gdje se vise puci, upija rjesenje. Sto ako malo jajnika Potrebne nakon berbe krastavaca za presvlacenje sa pticjeg izmeta i smanjiti temperaturu na 18 "(noc zrak staklenika).

Sto se dogada ako su jajnici su mnogi, ali ne i od krastavca Za brzi rast krastavaca odijevanja potrebno divizma. Na pad usjeva za hranu za zivotinje u kantu vode da raspusti prstohvat uree i pregrst humusa. Kada dusicnih gnojiva urea dati post (50 g uree po 10 litara vode). S viskom dusika, fosfora kalija napraviti preljev.

Kanta rjesenje 10. kolovoza rupu golf. Na temelju materijala sad6sotok.ru

Povezani postovi:
  1. Lagenariya
  2. bundeve

Klice, lagenariya, bundeve

links(1); ?>
Get_Links(); ?>
links(1); ?>
Vigna batun bundeva bundeve bundeve sok cesnjak grah grasak klice krumpir lagenariya luk mrkva paprika patlidzan persin poriluk povrca povrce rajcica rajcice salata squash tikvice zelena salata

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce