logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Vecina hladno otporan grasak povrca biljaka

Hladno otporan grasak je povrce povrce biljka

Gorohsamoe hladno otporne povrca biljka (cini smrznute do 4 "C), osobito sorte s okruglim, glatka sjemena. Ove sjemenke klijaju na 12 `C, mozgovyepri 48` C. Optimalna temperatura za klijanje i kasnije rast biljaka graska u 1620 `s. Gorohtrebovatelnaya kulturi vlaznost tla, posebno tijekom klijanja i za vrijeme prve vegetacije, tolerira visak vlage u tlu, ali ne moze izdrzati visoku polozaju podzemnih voda.

Optimalne vlage za graska 7580% PPV. Medutim, graska je otporan na kratkorocne suse. Zahvaljujuci visoko razvijene korijenski sustav biljke moze sama osigurati vlagu, ukloniti ga iz dubljih slojeva tla. Kako biljke umjerenim sirinama, grasak pohvale za dugog dana. Tako mnoge vrste u sjevernom regijama vegetacije je kraca nego na jugu, te sa desetak dana pojedinacne ocjene ne cvatu.

Povrce graska porasla nakon svake prethodnika, ali je najbolje za njega su oni koji su napravili , , , , , . Povratak Povrce grasak na istom podrucju moze biti ranije od cetiri godine. Najbolji tla za kultiviranih i negohorosho svjetlo ilovaca i pijesak ilovaca. Grasak mogu uzgajati dobro u teskim tlima i fuzije, ali biljke na tim tlima vise inhibirani i nije dostupan najveci moguci prinos.

Nije prikladno isusen kiselog, alkalna tla s visokim podzemne vode. Glavni obrade tla pod grasak u jesen je unistavanje usjeva ostataka i korova, a preteca slijedi duboko jesenje oranje (kopanje) do dubine od najmanje 2225, vidi rano proljetno oranje drljaca ili grablje izravnati i sije u redove potrositi vise od 1215, vidi

Sjetva 16 do 24 g po 1 m 2 (ovisno o vrsti i velicini sjemena). Sow grasak u ranim fazama, ali u zrelosti: Prvo, rano-sazrijevanje sorti, a zatim srednje i kasno. Ovaj rad bi trebao biti dovrsen najkasnije do 5. travnja. Kasnijim razdobljima uvelike smanjiti produktivnost graska.

Raspored se moze obaviti tijekom veljace-ozujka topiti. Pea dolazi iz tla su relativno malo hranjivih tvari. Osim toga, korijenski sustav graska mogu apsorbirati hranjive tvari iz druge biljke tvrdih mineralnih spojeva, te da dusik iz zraka pomocu korijena kvrzicne bakterije. Dakle, u plodnim tlom ucinkovitosti gnojiva napravio grasak, je niska. Na takvim tlima je bolje da na temelju prethodne kulture.

Na najnizoj tla, ucinkovitost i organskih i mineralnih gnojiva povecao. Glavni zadaci brige za povrcarstvo gorohapodderzhanie tla u cistom stanju korova, odrzavanje stetocinja bilja vlage kontrolu i bolesti. Pod optimalnim uvjetima, uzgoj povrca graska cvatnje pocetka do kraja, kada je intenzivno stvaranje ovules i sjemenke su dobre preduvjete za dobivanje visok prinos.

Zadrzati vlagu u tlu, kontrole korova i tla kore u tri ili cetiri dana poslije sjetve, a zatim na izbojcima parceli podrlja. Nakon pojave i otpustite notacija redaka izmedu redova (2-3 puta tijekom vegetacije) i unistiti korov. Tijekom rasta biljke, isusivanja tla potrositi zalijevanje. Kada se rastu, "ostrica", ili mahune skropili s 23-puta, i zrele sjemena 34 puta. Navodnjavanje Stopa 3545 litara po 1 m2.

Za pocetak zetve zrenja, kada je niza mahune su dobro napravili i grasak ne izgube svijetle zelene boje. Najbolje vrijeme sborarannee ujutro. Ucinite to obicno svaka dva do tri dana.

Sorti graska povrca spadaju u granatiranje i secer. Na temelju materijala dovlet.info

Povezani postovi:
  1. Rajcica
  2. Koristenje graska

rajcice sorti graska, slanutak, povrca

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce