logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Ribolov za grasak

Ribolov s graskom grasak

Danas govorimo o ribolovu za grasak. Reci da graska je najcesci medu ribicima mlaznica, to ce reci nista. Medu biljka savjete i dalje mogu razlikovati kukuruz, naime, marinirana Bonduelle tvrtke. Za uhvatiti vise zgodan i grasak, jer grasak i kukuruz se moze koristiti kao mamac i kao mamac bacanje mamac u malim kolicinama na mjestu hvatanja.

Kada ribolov na grasak nema potrebe za koristenjem razlicitih okusa, kao sto je veliki miris privlaci ribe. Odaberite grasak ribolov najbolje krmnog vrste su obicno tamnije i svjetlije varijante ovog secera i to je manje od ugriza krmi. Na pocetku ribolov uhvatiti malo mjesto hranjenja. Grasak najbolje staviti na udicu u potpunosti, kao sto su izmedu polovice.

Sto je tocno staviti grasak? Cinjenica da potkopava riba ne mozete provesti samo ubode kuka, a ako se grasak staviti na udicu izmedu polovice, a zatim osvaja graska kao sto je izrezati na dva dijela i prazne reznice ce biti puno manje. Stinger kuka na otvorenom. Ja sam je slucajeva da su bili uhvaceni graska takve ribe kao delikatna sumorne, iako su slucajevi bili dostojan sto grama, 150, ali ostaje cinjenica.

Uhvatite grasak na najbolji crvenperka, deverika. Za ovu ribolov se najcesce koristi fly-stap s brzim spool, linija najvise 0.2mm, 0.18mm pjesaka 0,15, 3,5 4gr plutaju. Moram reci da plutaju ribolov, to je mjeri za ljude koji nisu u zurbi i treba da ugriz pokupiti vrlo pazljivo, cesto eksperimentalni nacin. Ono sto jednog tijela vode radi dobro, ostale ne mogu raditi na sve.

Buduci da je promjer crta i tezina plovka, koju sam pokupila od prosjeka parametara. Ribolov s graskom grasak I na kraju vam reci kako sam kuhati grasak sam za ribolov. U najlon carape potreban broj odabranih (vaznijih, nema stete) i cvrsto zamrsen graska cvorova na obje strane. Onda ovu torbu u okvir za vodu 5 6 sati.

Nakon tog vremena, grasak nabubri, a povlaci siroka najlona, ??a on ostaje cjelini. Tada sam dovesti vodu na cir i okvir koji paket u kipucu vodu i kuhati na niske topline za travanj 3 sata. Pravilno kuhani grasak nakon klika na nju prstima ne raspada na dva dijela i meke siri gusta pasta.

To je prakticki sve sto trebate znati novak ribic pokusati uhvatiti crvenperka i deverika graska, ali ako ste sretni, mozete pokupiti i IDE. Na temelju materijala fisherhaus.ru

Povezani postovi:
  1. papar
  2. Lagenariya
  3. Saraha

grasak, lagenariya i papar

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce