logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Koristenje graska

graska, opis, svojstva, obrada, koristenje graska Grasak obrezivanje - uzgaja kao hrana biljka. U hranu se koriste sjeme za terapeutske svrhe - i trava sjeme (stabljika, lisce, cvijece). Grasak jaca fizicko tijelo i koristan je kao hrana.

Napitak od biljke i sjemena ima jak diuretik, graska brasna karakterizira upija ucinke. Tradicionalna medicina dijabetes, a posebno je korisno zeleno grasak kao sredstvo za smanjenje secera, sto je diuretik - za bubreznih kamenaca i rjesavanje agenta - sa solidnim infiltrirati (furuncle, cir). Uvarak od cijele biljke donosi kamenje iz bubrega i mokracnog mjehura.

Celuloze od grasak, najbolje je pomijesane s bjelanjkom, primjenjuju se mjesta upale koze kod ekcema, septicke cireve, akne, modrice, masnice na izlozenim dijelovima tijela i koristiti gnojovke graska brasna. Vodenog ekstrakta biljke i voce oguliti (mahuna) od graska se koristi za lijecenje ospica i dermatitisa (Yn Nuraliyev). Pea brasno na savjetu ruskog iscjelitelja posuti izgorio mjesto kao i bolesti koze i rana.

Sve grah, tako da ne uzrokuju nadutost i brzo probavlja, prije pripreme treba temeljito oprati, dodati vodu, zakuhati 8 do 24 te u tom istom vodom kuhati. Kuhanje bi trebao biti kratki - 15 - 20 min. Za reguliranje probave i opstipacije trebali jesti svaki dan na zlicicu pecenje i samljeti u brasno od graska.

Zene iz ove tocke na lice, koza postaje cista, mekana barsunasta. Grasak moze uzrokovati tutnjava i nadutosti, u ovom slucaju treba dodati to prstohvat kopra. Posebno korisno grasak kao hrane i ljekovitog bilja za one rodene pod zvijezdu Djevica.

Biljke Djevice mogu se koristiti za lijecenje bolesti crijeva (E. Mazova). Na temelju materijala www.lechebnye-travy.ru

Povezani postovi:
  1. U grasak sadrze vitamine i minerale
  2. Lagenariya
  3. squash

Lagenariya, tikvice, grasak

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce