logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Grasak Proteina blago

Grasak - rajcica proteina blago

Grasak - doista blago proteina. Razlikovati razreda secera, sto jesti voce zajedno sa liscem, i granatiranja, u kojoj je lista nejestive. Sow povrca grasak rano, cim isusuje tlo. Zemljiste dodijeliti plodno, suncano. Raspored stopi od oko 80-120 sjemena po cetvornom metru.

Bantam sorte zasadene vise gusto, snazan i curling - barem. Sjemenke su pokopani na dubini od 4-7 cm, ovisno o tlu. Na svjetla, pjeskovitim tlima sjemenke su sahranjeni dublje u gline i sirovine - manja. Pojavljuju se puca na 15. dan nakon sjetve. Najbolji prekursora graska u vrtu - bundeve, krastavac, kupus i krumpir.

Gnojiva fosfata i kalijevog je od strane prethodnika ili pada, kada plodovi postaju nadmetanje i ukusna. Na svezheudobrennom zemljiste dobiti botvistym grasak, grah, ali lose. Briga za grasak je sveden na weeding i navodnjavanje tijekom suse i. Na vrt postrojenja kreveta podrzava stupove ili zaglavi u zemlji suhe grancice. Grah poremecen na 12. dan nakon nastanka.

Uzgajivaci raste oko 20 vrsta graska. Za secer vrste su: Zhegalov 112, neiscrpan 195 Juha lopaticom 181, Karaganda 1053, na granatiranje - Unija 10, kasno-poboljsana mozga, Odlican 240 i ostali Pest upravljanje grasak jedan od najgorih neprijatelja graska u sredisnjoj Rusiji graska moljac ili lista valjkom.

Gusjenice ove stetnika prezime u tlu. Moljac iz cahura iste s procvat graska. Svaki leptir lezi na lisce, cvijece, mahuna i stabljika graska i 200 ili vise jaja. 5-10 dana, ovisno o vremenskim uvjetima, od testisa iz Larve, koje prodiru u grah i tamo zive, hrane Mladi grasak.

Kao rezultat toga, zitarice su crvotocine, i cesto, grasak potpuno su unisteni. 15-20 dana, ostavljajuci iza sebe izmet odrzao zajedno s paucina, licinke napustaju mahuna lista kroz otvore progryzennye i spustaju na zemlju. U vrijeme berbe graska velikih licinki burrows u tlo do dubine od 2-2,5 cm

Pa, vrtlar je beznadno razmazeno usjeva. To bi trebao biti Imajte na umu da je rana sorti graska, manje ostecena moljac. Takoder je manje pogodeni ovim stetnika biljka rano sjetvu. Se nositi s graska moljac povremene pomoci Prskanje biljaka decoction od pelina, Rajcica lisce infuzija cicak korijen, rusa lisce, duhan, te cesnjaka.

Infuzija od cesnjaka, na primjer, pripremljeni kako slijedi: 20 grama. Cesnjak je prosao kroz za mljevenje mesa i izlio 10 litara vode. Inzistirati na dan, soj i sprej biljaka sa ovog rjesenja, po mogucnosti blize navecer. Bolje je ne cekati graska moljac poceti da pocine ekscesa na biljke, i preventivno obradu.

Takoder, infuzija od cesnjaka pomaze da se grasak lisnih usi. Pomaze u borbi protiv moljca raspoznavanje pepela za bilje, duhan, suhi prah rusa. Ucinkovito sredstvo zastite od codling moljac su podzimnyaya kopanje podrucju, ranog sjetvu graska. Neki strucnjaci ponudio kao preventivnu mjeru za toplo sjeme prije sjetve. Vrlo uobicajena bolest graska - pepelnice.

On moze nositi sa sadasnjim korov polja: 300 gr. ostavlja natopljene u kantu vode 8 sati. Prskanje dva puta nastupio na tjednim intervalima. Elena Sitnikova Na temelju materijala dachnikam.ru

Povezani postovi:
  1. hladno-otporan grasak je povrce biljka
  2. Koristenje graska
  3. squash

sorti grasak, tikvice, grasak, cesnjak

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce