logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Zelena graha

Mahune povrce

Zuta i zeleni grah je vrlo usko povezano. Ove dvije vrste imaju slicne ukuse i slicne kolicine hranjivih tvari. Osim toga, ostale vrste graha zeleni grah ima poseban nacin pripreme (cijela mahuna).

U pocetku, samo koristi se kao hrana zrno Povrce. prvi koji je imao mladi mahuna od graha, bili su Talijani (XVII st.). Dok grah bere mlad, gledajuci u vrt svaki dan i brigu da nije prezaduzen. Tijekom vremena, uzgajivaci doveo u njeznim vrsta pod, tzv mahune. Grah sadrzi znacajnu kolicinu, pro-vitamin A, , Minerala i vlakana.

Vitamini se nalaze u njoj I Ucinkovito borbi protiv slobodnih radikala i kozi pruziti nasim mlad i zdrav. Kombinacija vlakana, i zeleni grah smanjuje rizik od srcanog udara. Zelena graha se uzgajaju za prehranu ljudi jestivih mladih mahuna.

Ovo je vazna komponenta prehrane kuhinje. To nije vrlo bogata proteinima u odnosu na druge vrste graha, ali sadrzi vise vitamina. Zahvaljujuci manji iznos masti u odnosu na suhi grah, to je niska u kalorija i lako digested. Francuski zeleni grah grah zove ulje, vjerojatno zbog svoje boje i sposobnost da se tope u ustima. Za kuhanje igle grah pozeljno da koristite mladih mahuna.

Oni su vise delikatna. Prezrelog grah pripremljen za duze, manje krut i socan okus. Za razliku od pretjerano zrele graha po boji mladih: mladi imaju niske boja (svijetlo zelena, svijetlo zuta, itd.) i elasticnost pod.

Prije pripreme bilo koje jelo od zelenih zrna mora biti sigurni da kuhati. Na temelju materijala www.calorizator.ru

Povezani postovi:
  1. Lagenariya
  2. Tikvice

mahune, tikvice, lagenariya, grah, povrce

links(1); ?>
Get_Links(); ?>
links(1); ?>
Vigna batun bundeva bundeve bundeve sok cesnjak grah grasak klice krumpir lagenariya luk mrkva paprika patlidzan persin poriluk povrca povrce rajcica rajcice salata squash tikvice zelena salata

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce