logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Salata sa grahom broj 2

Salata sa grahom, paprike  2

grah jedan od najstarijih oblika biljnog hrane stalno ulaz u prehrani ljudi u mnogim zemljama. Jednostavno za pripremu, sitost, dobrog ukusa pridonijela svojim rasprostranjenog koristiti kao zasebna jelo, prilog ili komponente u pripremi juha, salata i jos mnogo toga. Primjer jednog od tih jela je salata s grahom na prijedlog recept. 1) za nabavu proizvoda koji su dizajnirani kako bi salatu.

2) Stavite grah u vodi. 3) Daj da nabubri za 7-10 sati. Zatim, s pocetkom kuhati salata, kuhati dok se ne kompletnu spremnost. Voda u kojoj se grah kuha drenirani, te kuhana grah da se osusi. 4) gljiva ocistiti, a zatim ih izrezati na kriske. 5) pirjajte dok kuhanje.

6) Pecena gljiva, obicno 20 ili 25 minuta, dok se u potpunosti ispari sva vlaga koju sadrze. 7) Jaja treba skuhati piletinu. Ako jaja su u hladnjak, kako bi se izbjeglo pucanje prilikom vrenja njihove ljuske jaja moraju biti pohranjeni prije kuhanja na sobnoj temperaturi oko sat vremena. S istim ciljem u vodi, kuhana jaja koje zelite dodati prstohvat soli, tako da mozete izbjeci jaja pucketati kuhani preko srednje topline ljuske. Normalno vrijeme kuhanja od 810 minuta jaja.

Ljusteno jaja bi trebao biti gumiran na mediju rende. Salata sa grahom, paprike  2 8) U zdjela salate, dodati kuhano grah, przene gljive, jaja i sitno nasjeckan luk. 9) Sadrzaj nekih salata prisolit, zatim papar, a zatim prelijte biljno ulje moze.

Lagano i ukras. 200 grama graha, 2 kom. jaja, 150 gr luk, ulje, 300 grama gljiva, papar, sol. Na temelju materijala www.pechenuka.ru

Povezani postovi:
  1. Bundeva je vise korisna za zdravlje hrana za ljude

    grah, paprika, luk, zelena salata

    links(1); ?>
    Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce