logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Konzervirana grah sol

Gotovi grah slani grah brokula

grah slan.  Hrana: Potrebno je 1 kg mahuna, 150 grama soli.  Mladi mahuna graha pere trim zavrsava i kuhajte 5-10 minuta. Cool u hladnu vodu i suha.

Stavite grah u zdjelu sa sirokim ustima, uliti soli na vrh staviti pritisak. Dan kasnije, kad grah ce podmiriti, dodati svjezi grah, ispunite soli na rubu jelo i pluta. Grah soli na bugarskom jeziku.  Sastojci: Za punjenje: 1 litra vode, 250 g soli.  Mladi crno-eyed graha trim zavrsava i kuhajte 5-10 minuta. Pisanje odvod vode i staviti ga u zdjelu cvrsto sa sirokim vratom.

Prelijte hladnom salamuri, pokriti cistom vrhu crne ribizle lisce, stavite jaram, pokriti sa cistom krpom i pustite stajati nekoliko dana na sobnoj temperaturi, potom se prenose na hladnom mjestu s temperaturom od 0-1 ° C. Nakon 10-15 dana jela topped s salamuri na rubovima i zatvoriti poklopac.  Grah su prirodni.  Sastojci: Za punjenje: 1 litra vode, 30 g soli.

Mladi grah rez na krajevima, uklanjanje vlakana i izrezati na kriske. Spustiti na 3-4 minute u vrucim fizioloskom otopinom i odmah ohladiti u hladnoj vodi. Ulijte kljucanje slanoj vodi i sterilizira na O ° C pola litre vaza 55 minuta.

Da bi to postigli temperaturu treba dodati 1 litru vode 40 g soli. Na temelju materijala konservacii.ru

Povezani postovi:
  1. borsc konzervi graha
  2. salata od graha konzerviranog

konzervirane grah, brokula, grah, grah, salata

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

© Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce