logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Gotovi graha olaksavaju brzo

Gotovi graha olaksavaju brzo grah

banke konzervirane grah skoro uvijek kod kuce - cine ga brzo, jednostavno, a to je koristan dodatak za gotovo bilo koje jelo. Drzite staklenku konzervirane grah u spajz, i uvijek cete imati temelj za brz i jednostavan obrok. Gotovi grah ne treba namakati ili kuhati, samo je potrebno da se ugrijemo.

To je savrseno pogodna za vegetarijance i mesa, ribe i piletine. grah - prekrasan dijetetski proizvod, lako probavljiv protein sadrzaj jos nadmasuje neke od mesa i ribe. Grah sadrzi mnogo lako probavljiv oblik hranjivih tvari: velik broj proteina, masti, ugljikohidrata i organske kiseline, aminokiseline, vitamine C i B, te minerale - natrij, kalij, kalcij, zeljezo, itd.

Tijekom lijecenja Naravno, neki gubici su neizbjezni, ali oni nisu znacajni. Utvrdeno je da je u konzervi grah pohranjene do 70% vitamina i do 80% od izvorne minerala. Grah su savrseno u kombinaciji s drugim proizvodima - pokusajte kuhanje s njim rajcica i cesnjaka, svjeze bilje, vrhnje, maslac, janjetina, zeleno povrce i cili. Bean mogu ostati cijeli, ali se protezu u pire i koristiti kao ukras ili dodati juhama i gulas, tako da su deblje i bolje hranio.

U svim ovim receptima koriste bijelog graha, kao sto su flazolet, ili kannelini borlotti. Prije uporabe voda iz banke trebaju za spajanje, i isperite grah. Na temelju materijala kuking.net

Povezani postovi:
  1. Ribolov na grasak

konzervirane grah, grasak, grah, cesnjak, rajcica

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce