logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Pripremite konzerve graha

Kuhanje konzerve graha salata

1 kg 0,5 litara umak od rajcice, najbolje Krasnodar - tamo i papar, i sol i ocat su prisutni (ili 200 gr rajcica zalijepiti + 0,5 zlice soli i 1 zlica secera) Gotovi sparogama salata recept grah u umaku od rajcice sam bio u potrazi za dugo vremena. Jednom okusili, i dozivotnu ljubav. Vrlo pogodno recept sam predlozio na forumu, a ja sam odmah ga testirali, a sada je spreman za razmjenu - mozda netko je takoder u potrazi za takve ili slicne.

Da biste se pripremili konzervirane crno-eyed graha dobiti brzo: moj prvi i ponoviti kroz mahuna, izrezati na trake do 2-3 cm u tavi ulijte 1 salicu vode, spava grah i malo zavara. U meduvremenu, ocistite mrkve i luk, mrkva, tri na grubo vecih i luk izrezati semirings.

Pridruzite povrce u tavi kipuce graha i pirjati dok omeksavanje grah, ili kako zelite - mozete ostaviti grah tesko. 10 minuta prije pozara dodati umak od rajcice, Krasnodar. Bolje je samo dodajte umak, jer vec sadrzi dovoljnu kolicinu soli na okus, secer, ocat i papar, osim sto od sparoga grah salata za dodavanje nije potrebno. Ali ja sam imao eskperiment jer kupio umak Krasnodar (zbog nepaznje), i kupila paradajz paste.

Tjestenina umak se moze zamijeniti ako ste dodali malo soli, secera, a moze se 1-2 zlice octa. Spreman salata prosirio u sterilnim banaka, pluta i okrenuti naopako dok potpuno ohladi, umotan u pokrivac. Prinos smanjene stope povrca u receptu - 3 litre salate (6 boca od 0,5 litara). U zelenom (sparoga), grah i mahune po 100g proizvoda sadrzi shedobnoy 220 mikrograma folne kiseline. U grasak folna kiselina sadrzaj u rasponu 25-120 gr.

Potreba za folnom kiselinom u ljudskom tijelu je 50 mikrograma po danu. Na temelju materijala www.kuhnyasmi.ru

Povezani postovi:
  1. bundeve
  2. Lagenariya

luk, konzervirane grah, brokula, grah, lagenariya

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce