logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Photophilous biljka grah

Grah photophilous biljka povrca

Bean (Phaseolus) - vrsta godisnjih i visegodisnjih vina i patuljak grmova, postrojenja self-pollinating (do 10% unakrsnog oprasivanja od strane insekata je moguce), mahunarki obitelji, zrna mahunarki. Domovina - Srednje i Juzne Amerike, uzgaja s 4-3 tisuce prije nove ere, postoji vise od 200 vrsta (uglavnom u tropskim i subtropics of America). Postoji nekoliko varijanti grah: obicnih, vise-flowered, Lima, adzuki, grah-zlatni, Tara i druge vrste.

K Povrce grah su vrste secera-free grah pergamentu sloj i vlaknima. U povrce grah jesti nezrele mahune koriste se (scapula) i nezreli sjemena, samo kuhano ili pirjano. Oni su bogati proteinima, koji je slican u sastavu mesa. Nezreli grah sadrze do 6% bjelancevina, vitamina A, B, C, 3,4% secera, askorbinska kiselina i mineralnih soli. Voce Bean - Bean je drugi oblik, velechiny i anatomska struktura. Oni su u pod 4,10 jedinica, masa 1000 sjemenki od 150-500 grama.

Grah (Phaseolus vulgaris) - godisnja susa i topline ljubavi photophilous biljka. Uzgaja u mnogim poljoprivrednim dijelovima svijeta. Vegetacijskom razdoblju od 90-95 dana.

Grah za maticne zeljasta, ponekad na bazi derveneyuschy. U kovrcava oblicima, doseze 2-5 metara. Lisce imparipinnate, velike, dlakave, koji se sastoji od tri lista lopatice na zajednickoj peteljka. Njihova velicina, oblik i boja varira ovisno o uvjetima uzgoja i sorti. Cvijece male, biseksualnim, leptirast, prikupljeni u cvjetnih pupova na svakoj 02.12. Smjesten na kratko peduncles u parovima razlicitih boja (bijela, roza, ljubicasta, razne nijanse).

Na slici cvijeca i sjemena odnos - vrsta tamnije latice su tamnije sjeme. Cvatnja pocinje grah za 40-60 dana nakon sjetve i dalje 15-20 dana. Nakon dva ili tri tjedna nakon oplodnje, u razvoju fetusa.

Grah photophilous biljka povrca

grah korijenski sustav razvijen, kao u pravilu, slab i nalazi se u povrsinskom sloju tla, samo nekoliko korijena prodrijeti do dubine od jednog metra. Formirana na korijene mnogih cvorova u kojima se bakterije koloniziraju, asimilirati bez dusika iz zraka, cime se obogacuje tlo dusikom. Ciscenje ostrica povrca grah poceti 8-10 dana nakon formiranja jajnika, kada je sjeme dosegnuo je vrijednost od psenice zrna. U ovom trenutku grah su socne, mesnate list i . Na temelju materijala www.miragro.ru

Povezani postovi:
  1. Momordika squirting krastavca
  2. 2 jelo patlidzan
  3. Grasak

grasak, patlidzan, grah, povrce

links(1); ?>
Get_Links(); ?>
links(1); ?>
Vigna batun bundeva bundeve bundeve sok cesnjak grah grasak klice krumpir lagenariya luk mrkva paprika patlidzan persin poriluk povrca povrce rajcica rajcice salata squash tikvice zelena salata

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce