logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Kidney grah

Grah grah

Grah obyknovennayaodnoletnee grananja biljka s zeljasta stabljika. To je vrlo dekorativna jer vrijeme cvatnje i plodonosenja u to vrijeme. Ovisno o vrsti graha doci do duzine od 5 do 25 cm, razlika izmedu njih i obliku ostrice: ona se dogada i cilindricni, i spljostene, poput graska, i sabljast. Od sredine devedesetih godina, to je dovoljno izracunati sorti i hibrida grah domaceg uzgoja, je na prodaju, i sjemenke nizozemski i njemacki sorti.

Sve ih se moze podijeliti u tri glavne skupine: Granatiranje ili zitarice, secer i polusaharnye ili sparoga. Oblik zrna je grm, a navijanje poluvyuschayasya. Sprej biljke su 20 do 70 cm u visinu, 1,5 metara poluvyuschiesyane i stabljike twinning oblika doci do duzine od 5 m ili vise.

Mnogi ljudi izabrati grm sorte, oni su opcenito vise hladno-otporan, rano sazrijevanje i kompaktan. Oni su lako rasti u vrtu obicnih, ili, primjerice, sadnju duz kartofelyane je potrebno instalirati nikakve posebne rekvizite. No, u viticastim graha ima svoje prednosti. To je puno dekorativne, i ne mogu rasti u vrtu i vrt i kuca zidove, viti svojim grebeni, terase, balkoni, hlad nekim podrucjima.

Ali, moramo zapamtiti da ako ne ogranicavaju rast kovrcava grah (prischipnut vrh na visini od 2 m), proizlazi ce se protezu i protezu i kultura moraju zaboraviti. Na zrenje sorte graha moze se podijeliti u rano sazrijevanje (65 dana), srednje rane (6575 dana), prosjecne (7.585 dana), srednja (85 100 dana) i kasno (100 dana). Na temelju materijala www.supersadovnik.ru

Povezani postovi:
  1. patlidzana
  2. Rajcica

patlidzan, grasak, grah, krumpir, rajcica

links(1); ?>
Get_Links(); ?>
links(1); ?>
Vigna batun bundeva bundeve bundeve sok cesnjak grah grasak klice krumpir lagenariya luk mrkva paprika patlidzan persin poriluk povrca povrce rajcica rajcice salata squash tikvice zelena salata

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce