logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Posna juha s grahom

Korizmene juhe s grahom, rajcica

Ovo je pun posna recept. No, mrsav, ne znaci da vskusnyyetot juha ce zadovoljiti ne samo vjernici i vegetarijance. Plus, to je vrlo korisno za zdorovyaved grah u puno tvari tijelo treba. Grah Sastojci 1 zlica. Mrkva 1 kom.

Rajcica 150 gr. (Mozete zamijeniti izlizane mesa Rajcica) Onion 1 kom. Kuhanje grah pokriti s hladnom vodom i ostaviti jedan dan.

Grah s vodom isusen, ulijte 2 litre hladne vode i kuhati dok ne omeksa. Vrlo je vazno da grah malo su digested. Juha, koja je kuhala grah, spojiti u lonac za pirjanje, dodajte vodu da bi oko 2 litre bujona. Bujon staviti na vatru i pustite da zavri.

Mrkva i luk i prziti sjeckani u maslinovom ulju dok transparentan. Mrkva i luk staviti u juhu, pustite da zavri i kuhajte 3 minute, zatim dodajte Rajcica n-paste i kuhano grah dio. Kuhati juhu za jos 10 minuta.

Onda juhu kroz sito, usitniti povrce i grah u mikser s homogenim mase. Stavite kase u juhu, stavite u ostatak bujona nije sjeckani grah i donijeti juha prokuha, dodajte zacine po zelji. Na temelju materijala zefira.net

Povezani postovi:
  1. Kako korisno bundeve soka?
  2. Juha sa grahom 2
  3. Sto je korist za zdravlje krastavaca

bundeve sok, luk, mrkva, rajcica

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce