logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Ovo je moja omiljena juha s grahom

Ovo je moja omiljena juha. Zovemo ga doma za juhu, pola lijeni domacica. Zasto seks? Iako je vrijeme koje je potrebno puno kuhanja, ali ako je kuhano dovoljno, to jest, to moze biti 3-4 dana i to je jedino s vremenom bolji okus. Toliko lijen dana. Ako uzmemo tu juhu izmisljotina grah, onda to ne bi trebalo kuhati konzervirane, gotove grah i kuhati grah najvise.

Grah pogodan za to i malo bijelog, roza, i prosjek, i velike tamne. Sto je dobro? Ne znam. Sve dobro.

Nakon pivo od takvih razlicitih vremena vrsta. Velika razlika u okusu tamo, juha se razlikuje samo u boji, jedna svijetla i jedna tamna. Najvaznija stvar desno kuhati grah, a to je bilo brzo, a da to nije puknut, i okrenuo se kasa ne. U pocetku, grah je potrebno za sortiranje i pranje u nekoliko voda, zatim potopiti u malom broju vrlo hladne vode za 4-6 sati, ali mozete ostaviti nocu.

Voda ne smije biti toplija od 15 stupnjeva. Tko je toplomjer koji se moze izmjeriti njezinu temperaturu je lako, ali tko ne, onda iskoristiti najvjernije i pouzdan gradusnikomsvoim prst. Ako ukoceni prsti odjednom, to je vec moguce i grah potopiti. A najbolje lonac graha u hladnjak staviti da voda nije grijana. Cinjenica je da ako je voda zagrije, grah i kuhati zakisnet bi se nakon toga dugo.

Zakisnet to nuzno cak i uz blagi grijanje vode, ali da izgledate i osjecate, a ne znam o tome. Nakon toga, voda iz graha za odvod, sipati malu kolicinu hladne vode i dovesti do kuhati. Zatim odvod vode opet, popuniti veliki broj vec kipuce vode i pirjati, pokriven oko sat i pol.

Zatim se nastoje zubsvarilas ili ne. Ako sve vode koju kuhana daleko od graha, zatim u svakom slucaju ne vrh joj hladnu vodu, samo toplom vodom. Grah s hladnom vodom ce ispucati, izgubit ce svoj trgovacki, kuhati, te ce i dalje biti duze. Moze li se takva gubljenje vremena i ne pasmina, uciniti sve sto je lakse, i kuhati grah odjednom, bez namakanja.

Ali to ce kuhati dugo vremena 2-3, ovisno o sorti, i zitarice gube svoj oblik, oni samo razvaryatsya nered. Iako, to je takoder dobar izbor za one koji vole juhu. Sada drugi sastojak za supakoreyka.

Ne samo usitniti i pusio, uvijek s kozom. To je bolje za taj posao jednostavno ne postoji. Um-um! Ne, mozete pokupiti i kuhana-pusili grudi, rebra i pusili, i nesto poput dimljene, jesti i biti s njima. Cak je moguce za obicne kuhati govedi ili svinjski. Ili te mogao pravedan mrsav graditi juha.

Grah su uvijek ukusni i sve. 2 litre juhe trebate nekoliko pune pregrsti graha i dimljene 150-200 grama, a moze biti 300. 15-20 minuta dok kuhani grah, svoje mjesto u kriske lonac izrezati suhe slanine.

Neka pobulkayut zajedno. Lungic i slanine gulas treba INE dugo, ona treba, sto je najvaznije, daju juha njegov duh. A onda je jednostavno: stavite sjeckani krumpir u juhu, a malo kasnije, prije start-up, pretjeran luk iz mrkve.

Onda puno zacina i bilja, kopar je bolji od Persin. Salt juha je bolja na samom kraju, kada je krumpir su natjecaj. U svakom slucaju, ne jedu juhu odjednom, to mora biti inzistirao par sati, i ako postoji izlozenost, ako ne i vise. Na temelju materijala subscribe.ru

persin, mrkva, grah, luk

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce