logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Jos jedan recept za grah juha od povrca

Druga recept grah juha od povrca papar

operu grah potopiti u toplu vodu za dobar sat - pol. Zatim pomak grah u lonac, prelijte hladnom vodom, dovesti do prokuhati, dodati luk (mozete u cijelosti, a zatim da biste ga uklonili), korijena Persin i celer. Sve je to kuhati na laganoj vatri dok kuhani grah. U juhu mozete dodati krumpir. Postoje dva nacina. Prvo: brusenog krumpir u juhu zakladyvattselikom s korijenima, a kada je kuhana - ga odvesti u dubok tanjur ili zdjelu i pokriti s poklopcem - chtobyne izloziti u vjetar.

Nekoliko minuta prije nego juha, krumpir s nozem ili posech podijeljen na dijelove s tanjura, neki dio umijesi u pire i dodati juhu. Drugi nacin: Krumpir izrezati na kockice i dodati u juhu za 15 - 20 minuta dok ucinili. Kada je gotovo spreman grah, juhu, sol, stavite lovorov list. Prije nego sto ispunite juha, ukloniti korijenje, dodajte kuhani krumpir.

Sezona juha zeleni u ljeto - na zahtjev i okusa - persin, kopar, celer, zelene ili sjeckani luk, u zimi je vrlo dobar za punjenje suho zelenja celer i komorac. Umjesto suhog kopra ili istovremeno s njom, mozete dodati prstohvat komoraca sjemena - oni su suha vise mirisne od zelje. Suhi bilje je bolje da se stavi minuta u 5 do 10 do kraja kuhanja.

Nakon sto dodate svjeze bilje, juha mora kuhati na niske topline za jedan do dva minuta, a zatim pokriti tava s poklopcem i pustiti stajati 10 minuta. Juha je spremna. Biljeske. Ovo supgotovitsya lako.

U pripremi treba vremena, koliko kuhana grah. Grah potopiti u toploj vodi dobro i pricekajte da se naborani, a zatim poceti da ispraviti. To obicno traje sat - pol.

Iz nekog razloga imam takav nacin fasolvaritsya mnogo brze nego sto je natopljena preko noci. Vrlo dobro kuhati grah u debelih stijenki posude. Ako nemate vremena za kuhati juhu u vecernjim satima, a do jutra to bi trebalo biti, pokusati potopiti grah i ostavite stajati dva sata iznad nacin i tople vode. Ako voda ce ohladiti, zagrijati malo na tanjur s grahom.

Zatim stavite grah gulas. Donesi na cir i kuhati za malo. Zatim uklonite posudu s vatre i svezanj u nesto podstavljene i toplo. Do jutra grah ce biti spreman, mozete za 15 - 20 min dovarit juha. Proporcije hrane trebate samo se identificiraju na temelju proizvoda i ovisno o tome kakvu juhu - tekuce ili guste - ljubav.

Na 3,5 litara vode sam beru1, 5 - 2 salice graha i 3 srednje krumpir. Ako se tijekom post moze biti ulje, to moze biti ucinjeno punjenje u biljnom ulju, podzharivluk do zlatno smede. Za one koji vole zacinjeno, mozete dodati mljeveni crni papar.

Ovo juha je dobar, jer to moze biti od cinjenice da postoji. Ako nema korijena, grah moze biti kuhana s lukom, lovorov list i nekoliko tockicama crni papar - sve to bacanje u zakipevshuyu vode i juha je mirisnim. Nema luk i lovorov list, pirjati s korijena persina, postoji samo celer - kuhati s celerom. Nije bilo krumpira u kuci - bez krumpir kuhati, i dalje ce biti ukusna i zadovoljava!

Jednom sam imao gotovitiz grah, korijena i mali ostatak kupusa - u zimi je kao jednostavan ljetni juha od povrca .. Da bi se bolje sluziti juha kruh ili tost kruh na biljno ulje. Po mom misljenju je vrlo pogodna za suhu juha celer zelje.

Neprikladni: suhi persin, lovorov list, ako je vise ili komorac sjemena. Na temelju materijala kuking.net

Povezani postovi:
  1. Krcma uzgoj

paprike, tikvice, luk, grah, persin krumpir

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce