logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Grah varivo

Grah varivo luk

grah varivo nedavno kad sam otisao u gostionicu i tu kusati juhu grah. Pa, sto mozemo reci, samo kuhati hrpa proizvoda prenose, a to juha od graha, a ne kuha. Na putu kuci kupila sve proizvode, a sljedeci dan supets ispraviti se kuha. Dakle, ono sto trebate kuhati pravi grah juha: Svinjetina rebra su pusili ili rulkakomu kao sto vise, uzeo sam rebra dimljeni, 700g; Grah su bolji od tamne, ali mozete takoder bijeli, 1,5 salica; Veliki mrkve, 3 komada;

sol, papar, lovorov list i drugih zacina po zelji Persin, komorac. Takoder korisna za proces okrugao bijelo cheddar i kecap. Od veceri do sipati grah u zdjelu i pokriti s vodom. Sljedeceg dana, svinjska rebra izgrade jednog ruba. Ako su preduge, onda oni bi trebao biti blagovaona sa sjekirom razbiti u komadice ne duze od 10 cm stavite na stednjak posudu velika, sto ce kuhati nase juha grah, i ispunite ga vratiti oko 4 litre vode.

Da grah juha ukusna ispostavilo, rubove posude i staviti u malo biljno ulje njezno SRJ. Ako imate koljenica, ne moze pre-fry, grah varivo i tako ukusna rad. Zatim baca pecena rebra u tavi i pricekajte sadrzaj pocne kuhati. Prorezom zlicom izvadite pjene. Stavite sol u pocetku je malo bolje onda na kraju grah juha na okus jos jednom pokusati. Lovorov list, papar goroshkom4-6 kom. Takoder staviti cijeli luk oguljene.

I onda neka juha grah pola sata preko srednje topline, kuhati. Zatim pokusajte meso na rebra na mekocu, ako je skoro spreman, njih prosirila osim na tanjuru. I zaspati u loncu prije natopljene graha. Meso na rebra odvojeno od kostiju i izrezati u male komadice 11,5 cm Klademmyaso natrag u lonac, kuhati juhu s grah, isto kosti u mirne savjesti dati kucne ljubimce.

Ne zaboravite luk, koji je kuhana u juha. Ona mora doci trenutak kad je konacno razvarilas i luk u bale - to je tvoj grah juha ne krase! Nakon pola sata ide natrag u kuhinju i tri naribane mrkve.

Stavi ga u tavi, zatim dodati sitno sjeckani luk tudazhe i przite do zlatno smede. Passaged luk i mrkva, dodati grah juha, i povecati okus i miris. Mozete dodati vratiti pola paprika na kockice u 1 cm na kraju kuhanja dodajte na isto sitno nasjeckanog cesnjaka. ocistiti i izrezati krumpir na komade i klademv svoj juha grah.

ja obicno izrezati ga na trake 3 cm duge i 5-7 mm debljine. Kada je spreman za punjenje, bacio ga u juhu. Ako je kuhana ispravno, na vrhu juha bit ce lijepa zlatne boje. Mozete prziti shkvarok svinjske masti i vratiti isti, samo manji.

Manje je vise ukusna. Zatim pokusajte grah juha za sol, papar i ostale zacine. Sada nam je potrebna samo gledati i cekati grah i krumpir ce biti potpuno spreman. Dok ceka, mozete pripremiti juhe croutons. Grah varivo najbolja je u kombinaciji s bijelim kruhom. Dakle, francuski hljeb izrezati na denar, susene u tavi. Utrljajte na grubo grater sira strugotine.

Bolje sir cheddar ostar tip, to je najprikladnija za grah varivo. Takoder dodati kecap i promijesati. Ako dobijete gustu smjesu, koju zatim namazhem na prepeceni bijeli kruh.

Onda proliti juhu spreman u grah varivo ploce, pospite sitno nasjeckanim zacinskim biljem. Posluzite ga tost. Bon Appetit! Na temelju materijala chiefsfood.blogspot.com

Povezani postovi:
  1. Prednosti tikvice
  2. Pramcano slizun
  3. Kako doci lagenariya

grah juha, luk slizun, persin, mrkva, lagenariya, luk

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce