logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Debeli grah juha

Ukusna grah kuhati je jednostavno - samo znate kako. Postoji mnogo nacina - veliki strucnjaci Gruzijaca - je poznati "lobio"! Lobiya - grah na gruzijskom. Na Internetu puno dobrih recepata. Moja grah s balkanskim okus.

Nakon pokusaja grah u guste juhe, sam navikla na to i zaljubio, nisam mogao povuci kuhati juhu poznat jos od djetinjstva, gdje je mrkva i krumpir kupanje jednom grah, kao sto je signal zastave ukazuju na to da ovaj juha posna. Nema meso - moze sloziti s tim, ali onda moraju biti fasolka gustenkaya i druge prijevare i krivotvorenja. Poznati borsc kuhani moja djevojka djetinjstva, ukrajinski, Lena H., ukljucujuci i post, ali s grahom.

Jednom smo vec bili u braku i sa bebama u roditeljskom apartmana na istom slijetanje. Djeca trcao oko beskrajno natrag i naprijed, a mi cesto se okupili oko stola da su, ono sto cinimo. Lena tada puno bolje pripremiti i imam vise vremena za taj proces je platio.

Naravno, cesto smo se naci na njenom borsc. Ona je dosadno jedan dan, a ona pocela voziti do mene - da bi nesto bugarski, vidjeti sto braca Bugari jesti. Bugari u one dane, moram reci, jeli jako dobro i puno bolje od nas.

Prva stvar koju sam naucio kuhati, da je grah - u Bugarskoj, bez guste grah varivo - bilo gdje. Odlucio sam to juhe i kuhati. Okupljeni za veceru. Ja grah varivo prosuti - Lena gotovo onesvijestio - sto je vise moguce, tako da, poput graha na tanjur i stavi - grah. Dok je ona ismijavali me, ali se pitali kako pristupiti takvim perverzije djece na svoj tanjur i jos uvijek welled pitao.

Je grah prvi put nije osobito uzivala (tada muzevi su negdje na sluzbenom putu - ne prisustvuje). Njezina djeca, onda i ja sam bio pitao gotovo svaki dan grah kuhati. Onda smo otisli. Nakon nekog vremena djevojka poziva i trazi da objasni detalje o tome kako kuhati grah bas kao i moj - dobio djecu - oni zele debeli grah juha, bugarski, ali to ne radi.

Naravno, rado dijeli znanje. Proslo od dugo vremena. Djeca odrastao, obitelj kupila jedan za drugim. Mi smo bili razasuti po cijelom svijetu u razlicitim smjerovima. Rijetki vezu s mrezom podrske. Ispada, najmladi, podruzhkina, njezin suprug je grah u mom receptu kuharice, a ja sam vrlo zahvalan, jer joj je muz jelo jako jako puno.

Ovo su kolaci - i grah. A gdje je ona grah tako ukusna? - pregledavati, odaberite slucajne smece, operite je nekoliko puta u hladnoj vodi, pokriti vodom do 3 prsta i ostavite 1-2 sata na sobnoj temperaturi, a ako natapanje preko noci, a zatim spremiti ga u hladnjak. Ocijedite, isperite grah, uliti vodu na novi 2 prsta, sol (1 zlicica bez vrhu), dodati 1 zlica suncokretovog ulja i kuhati dok kuhanje, promijesati 2-3 puta.

Smanjenje topline, kuhati 5 minuta, poklopite i ostavite stajati 15 minuta. Ako voda je otisao ispod razine od graha, zatim vrh s toplom vodom i nastaviti kuhati s prstom za 30 minuta. Pripremite zazharku, ovaj put od proizvoda: 1 srednja glavica luka,

1 veliki Rajcica (200 g) 1-2 zlice suncokretovog ulja 2 uhvatila soli 1 zlicica crvena paprika, 1 / 3 TSP crni papar, 1 zlica brasno malo nasjeckanog kopra, zacine i korijandera, kumin, origano i metvica, po zelji, dodati samo u malim kolicinama (umjesto kopra). Zazharka, kao i obicno, prziti u vrucem ulju s nasjeckanim lukom dok ne transparentan, dodajte sitno nasjeckan paradajz, sol i kuhajte 5 minuta.

Vsypte crveni i crni papar, brasno i promijesati pozdraviti i grah. Zatim dodajte ostale zacine, ako se odlucite, ali, osim zelenila, to - na samom kraju. Promijesati grah.

Ako je vrlo gust, dodati vrucu vodu. Medutim, prije procijeniti situaciju bolje, a vode dodati zazharke, kuhajte 1 minutu nakon toga. Kuhajte grah za 10 minuta nakon dodavanja zazharki, provjerite grah na okus i kuhati jos predanost, ili iskljuciti i pokrivena rezanje zelenila. Pokrijte i pustite stajati 10 minuta. Napomena - grah pirjati, pokriveno poklopcem, preko niske topline, provjeravanje s vremena na vrijeme i koci gustoce nekoliko puta. Posluzite vruce ili rashladeno obliku.

Ne jesti brzo i puno. Lovely vecera - tanjur ove grah, salicu Zahtjevi sok od rajcice ili jogurt, i bolje jogurt. Grah - to je okus i sitosti, te napuniti minerala i biljnih bjelancevina i vlakana, a pad secera u krvi, te bez kolesterola! . Na temelju materijala www.proza.ru

Povezani postovi:
  1. Squash je minimum kalorija prehrambeni proizvod

mrkva, sok od rajcice, luk, grah juha, od rajcice

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce