logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Bogata grah varivo

Bogata grah juha od rajcice

jednostavna, ukusna i srdacna grah juha. Molimo cijelu svoju obitelj! Voda - 2,5 litara; Govedina, svinjetina ili janjetine - 1 kg; U svaki tanjur: cesnjak i bilje. Naravno da mozete. Naravno, svjezi ili suseni grah ce biti bogatiji vitaminima i elementima u tragovima, ali ako nemate vremena, mozete kuhati . U ovom slucaju, to je vrijedno dodavanja za krumpir i mrkva i meso u juhu nije potrebno kuhati 1,5 sati, a neposredno prije zavrsetka (Pierce vilica, ako ne i krv, meso je spreman.)

Hoce li okus najbolje bijelog graha, i to ne smeta, to je konzervirano, svjeze ili susene. Ali to omzhno kuhati grah juha s crvenim grahom i mahuna s. Znam da guste juhe je kuhano i ostryefasolevye s crnim grahom, ali nisam pokusao.

Ako imate dovoljno meso kod kuce, onda, naravno, cim je spremna, izvadite iz juhe, izrezati na komade i vratiti u juhu zajedno s zazharkoy. Ako vec imate planove za ovaj komad mesa, nas juha s grahom i bez njega ce biti ukusna i hranjiva. Ako vam se svida zacinjeno, dodati pola sitno sjeckani chili paprika, zajedno s zazharkoy.

Grah varivo ce postati jos ziv, zajedljiv, bogata okusa, ugodno grije iznutra. Zeleni mozete dodati malo origana, bosiljka, persin, vrlo malo metvice, kopra, estragona (estragona). Ako nemate svjeze rajcice, rajcica koje je pogodno, sok od rajcice ili kecap. A ako nista od rajcice u kuci ne samo kap u juhu malo limunova soka.

Mahunarke kao sto su svjetlo kiselosti. pogotovo ako baza bujona - janje. Pa, oni koji ne smatraju piletina, patka, indoutku, guske i druge mesa peradi, kuhar moze biti ukusna grah juha, na toj osnovi. Ce takoder biti vrlo ukusna. No, dionice ce dobiti razlicite boje i gustoce.

Ako nema ptica, mozete kuhati vegetarijanac (posna) juha grah. Da biste to ucinili, uzeti mnogo luka - 3-4 glavu cesnjaka, vruce papar cili, przena u jos, mozete dodati mrkvu, celer i persin, povecati kolicinu paprike (takoder 3-4 komada) i dodati u juhu napravio puno zelenila. Ako postoji prasinu u zgnjecen orasima, mozete zaspati i (1 / 3 ili 1 / 2 salice).

Ako krumpir vise, to moze zamijeniti 1 / 2 salice rize. U patiti, mozete zgusnuti juhu nekoliko pune pregrsti griz. Kada zamjenjuje niti juha sastojci grah - Uvijek nastojim sto se dogada u bujon je ukusna da li to nije dovoljno. I fokusira se na svoje osjecaje. Do grah juha je jos uvijek moguce primijeniti cesnjak zdravice.

Kao sto kuhati, sto mozete vidjeti u Grah varivo - vrlo ukusna, dragi dom za kuhanje! Uzivajte u svom apetit i ukusni obiteljski rucak! Na temelju materijala amamam.ru

Povezani postovi:
  1. Voce bundeve

mrkva, sok od rajcice, persin, papar, cesnjak

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce