logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Pumpkins su kultivirani prije 5000 godina

Bundeva je poceo rasti 5000 godina, bundeve mesa

Tykvarodovoe naziv biljke tikva obitelji. Jestive sorti bundeve (za razliku od ukrasna) se koriste u hrani nakon obrade: bundeve kuhana, pecena, itd. Ovo bundeve je vrlo dobro apsorbira u tijelu i siroko se koristi cak i za djecu i prehrane. Takoder je dobro koristi za salata i prilogom. Nerazdelannye bundeve dugo ostati u davna vremena koriste na farmi. Postoje mnogi stari ruski kuhinje, ukljucujuci i bundeve.

Bundeva je poceo rasti u Sjevernoj Americi prije 5000 godina. Prvi americki doseljenici masakrirano na vrhu bundeve, sjemenke odstraniti, punjenje interijera , Zacini i , Zatim ispeci bundeve u vrucim pepelom, a Indijanci przene kriske bundeve na vatru, te trake od suhe tikva napravio rugs. Unatoc cinjenici da je 90% bundeve sastoji se od vode, to je dobar izvor Vitamini, posebno treba imati na umu ljudi koji pate od kardiovaskularnih bolesti.

Tykvaeto vrsta prirodnih vitamina, minerala kompleksa. Osim niske kalorijske i bogata bundeve kletchatkoy.Oni sadrze masti, proteina, vitamina i minerala soli.Pri sve to tykvaovosch prehrane. Zbog niskim sadrzajem sirovih vlakana celuloze i organske kiseline, bundeve mogu jesti cak i kod upalnih bolesti zeluca i crijeva.

To je takoder koristan u anemijom zbog manjka zeljeza jer sadrzi kompleks mineralnih tvari koje sudjeluju u krovetvoreniiMyakot mekano i tvrdo voce, razlicite konzistencije, dobre kuhinje slozenaca i jela s rizom, proso. Zbog visokog sadrzaja kalija tikva poboljsava srca, jaca krvne zile i smanjuje otekline. U bolesti jetre preporucuje se, postoji toliko cir bundeve, sirovi bundeve ako se cini bez okusa, mozete ga zamijeniti s bucinim kasa od rize, prosa ili mamac.

Pa, dakle, da priznaju se kao sredstvo da se izbaci crva, poznat gotovo svima. Stoga, susene cesto daje djeci kako bi sprijecio slicne nevolje. Na temelju materijala www.calorizator.ru

salata, pulpe bundeve, tikve

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce