logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Plodove bundeve

rajcica voce squash

Od drevnih vremena, bundeve se smatra ljekovitim. U Europi kao bundeva, "stigao" s brodova Kolumbo i na istom XV stoljeca, stekao izvanredno popularnost ovdje. U davna vremena, dinja (naime tzv plodovi bundeve) je nasiroko koristi za kucanstvo potrebe: oni su pusteni iz pulpe i dopustio za proizvodnju plovila - zdjele, boce, bacve.

Mesa povrca sorte jede. Sada nema potrebe da se od bundeve jela, ali popularan prehrambeni proizvod, to je ostao do danas. Ali mi smo privlaci squash ne samo svojim okusom nego i nutritivnu vrijednost.

Bundeva - vrsta prirodnih vitamina, minerala kompleksa. Prvak vitamina sadrzanih u bundeve je . Za usporedbu, u svom narancastom vrste beta-karotena je nekoliko puta veca nego u . Osim toga, bundeva je bogata vitaminima C, B1, B2, PP, E. Postoje mnogi kalij, kalcij, zeljezo, magnezij, bakar, cink, kobalt, silicij, fluor, kao i vrijedne, od vitalnog znacaja za normalno funkcioniranje tijela. Za sve to, bundeva - povrca prehrani. Zbog svoje niske sadrzaja u tijelu grubo biljnih vlakana, te organske kiseline, bundeve mogu jesti cak i kada upalne bolesti zeluca i crijeva. Takoder je koristan za Buduci da sadrzi kompleks mineralnih tvari koje sudjeluju u krv (zeljezo, bakar, kobalt, cink).

Tijelo mekano i tvrdo voce, razlicite konzistencije, dobre kuhinje i slozencima s rizom, proso. Bundeva se moze kuhani brojnih ukusnih jela dijeta. Predlazemo da pokusate recept . oguljene bundeve izrezati male komadice i poprzite s malo biljno ulje. U plitkoj tavi stavite kuhanu rizu, przene bundeve i ulja. Dodati 2 salice vode, sol, zatvorite poklopac i kuhati na visokoj vatri oko trideset minuta. Posluzite ovaj pilav s Rajcica umak.

Kuhanje jelo najbolje slani ili svjeze bundeve. 1 bundeve, izrezati na komadice Na temelju materijala stgetman.narod.ru

Povezani postovi:
  1. papar
  2. Lagenariya
  3. squash

Squash, lagenariya, rajcica, paprika, bundeve

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce