logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Samo iscijeden sok od bundeve

Samo bundeve sok iscijeden od bundeve

Samo bundeve sok iscijeden ochenbogat soli kalcija, pektin, kalij, magnezij i zeljezo. C, B1, B2, B6, E Beta-karotinetovitaminy da je bundeva sok sadrzi. Takoder u bundeve sadrzi vlakna, koja djeluje kao dobar, snazan, metlu, ciscenje crijeva i cijeli . Stoga, bundeve sok preporucuje se u nazocnosti crva i zatvor.

Prisutnost magnezij, kalij soli napraviti bundeve sok za gotovo nezamenimymsredstvom kardiovaskularni sustav. Bundeva sok unistava zucnih kamenaca, tako da se moze koristiti kao choleretic agent u jetri i zucna kesica. U nazocnosti kamena u mokracnom mjehuru, kao i bubrega, bundeve sok treba koristiti za cetvrtinu, odnosno pola case trichetyre puta na dan. Oporavak je stopa

9-11 dana. Samo sposobnost da prociste tijelo od bundeve soka i primijetio kozmeticara ga je na brodu. Ako ste izgubili turgora, siva koza, imenuju se Gdje je broj jedan bundeve sok. Osoba mora biti obrisite krpom namocenom bundeve sok. Ovaj sok je takoder potrebna za pretilost.

Kalorije izuzetno niska i jedini razlog zasto bundeve sok ukljuciti u izborniku od onih ljudi koji su prekomjerne tjelesne tezine s tijelom. Vise bundeve sok ima umirujuce djelovanje i potrebe za jakim neuronske razdrazljivost. Kako bundeve sok? Mora se primijeniti za pola salice jednom dnevno. Bundeva sok kao dobar za nesanicu: 100 g sokas caj. odsjeka. meda uzme prije spavanja.

Sto je priprema soka od bundeve? Da bi se pravilno pripremiti Bundeva sok zelite piti ujutro na prazan zeludac, trebate napraviti pripreme za vecer. Tykvunuzhno izrezati u male komadice, oguliti i sjemena i nasjeckajte na male kriske.

Od jutra do usitniti ovih kriske i preskociti kroz sokovnik. Zbog prisutnosti prilicno visoko-karotena, nakon 9-11 dana lijecenja koze je kao da svjetlo tan. Bundeve sok, takoder preporucujemo da se zajedno s, jer je primjena Noni sok (noni) uvelike povecava ucinkovitost tykvennogoi o njima mozete reci odnoeto smrtonosno mix, i, naravno, u smislu wellness.

Evo igra rijeci! Na temelju materijala nonsok.ru

Povezani postovi:
  1. bundeve poceo rasti prije 5000 godina
  2. Saraha biljka velebilje obitelji
  3. Dvije vrste grah-crni

sok squash, Vigna, bundeve sok, bundeve

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce