logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Korisni tikva sok

Korisne sok od bundeve bundeve sok

Bundeva - vrijedan dijetetski i lijeka. Njegov kemijski sastav je bogato pektinom, bundeve sadrzi relativno visoki sadrzaj askorbinske kiseline. Plodove bundeve su bogate karotenom (koji sadrzi 3 - 9 mg, neke vrste mogu doci karoten sadrzaj razini 38mg).

Vitamini bundeve su vitamini B skupine, bundeve je izvor vitamina E. Bundeva sok je vrlo koristan u djetinjstvu kao dijetetski proizvod. Djeca trebaju mu 2-3 salice dnevno za 3-4 mjeseci. Korisni tikva sok, i bolesti bubrega i jetre.

Da biste primijenili to bi trebao biti 1 / 2 salice 1 put dnevno. Koristite bundeve sok (s Xylitol) kao sedativ, koji regulira spavanje lijek. Ako nesanice se preporucuje popiti casu juha nocenja bundeve s medom. Za metabolicki poremecaji, debljina i secerna bolest takoder se potice da ude u svakodnevnu prehranu bundeve sok. Korisne bundeva bundeva sok

Kada je kamenje u bubrezima i mjehuru se preporucuje piti 4/1-2/1 salice bundeve soka 3 puta dnevno. Tijek lijecenja je 10 dana. Muskarci koji pate od upale prostate, narodne medicine preporucuje pijenje casu bundeve sok u roku od 2-3 tjedna.

Bundeva sok se moze koristiti kao samostalni proizvod, takoder u suradnji s mrkva i sok od jabuka. Na temelju materijala priroda.inc.ru

Povezani postovi:
  1. Luk kozjak
  2. poriluka

sok od tikvice, bundeve sok, poriluk, luk, poriluk, luk, mrkva

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce