logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Korisni od bundeve soka?

Da li ikada piti bundeve sok ? A sto ste zeljeli znati korisniji od bundeve soka? Prvi bundeva sok koji koriste ne smiju se dovoditi u pitanje, ima puno karotena, koji pomaze da se stabilizira metabolizam u ljudskom tijelu, ubrzava obnovu stanica, kao i za potporu snagu kostiju i zubi. Bundeva sok i bundeve usporiti proces starenja u tijelu.

Da bi se odgovoriti na pitanje sto je korisno bundeva sok morate zapamtiti da je lider medu sokovi od povrca na sadrzaj zeljeza. U bundeve, i, posljedicno, u bundeve sok, puno cinka, pa se preporucuje da imaju Botkin bolesti, kao i choleretic i protiv raka agent. Bundeva sok s medom prije spavanja pomaze smirivanju zivcanog sustava i poboljsava protok spavanja.

Bundeve sok je vrlo ucinkovit za nesanicu, trebate samo istisnuti cetvrtinu case soka bundeve i piti prije spavanja, zajedno s medom. Slatki i ugodan san da ste upravo zajamcena. U bundeve sok, nije dovoljno vitamina, odnosno C, E, B2, B1 i B6.

Ako se uzima dnevno za tjedan dana pola case soka od bundeve, vasa koza je sigurni kako biste saznali korisniji od bundeve sok, jer ce dobiti tan, zahvaljujuci vec spomenutim karotena. Pa ipak, bundeve sok doprinosi uklanjanje crva. Ocistiti bubrega i jetre, otapa kamenje.

U isto vrijeme zlostavljanja bundeve sok ne vrijedi vise od deset uzastopnih dana za lijecenje i piti sok od bundeve ne preporucuje, to je bolje uzeti pauzu prije nego sto ponovno za nastavak prijem. Na temelju materijala www.justladies.ru

Povezani postovi:
  1. Pomi l +

bundeve sok, bundeva, bundeva, povrca

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce