logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Bundeva sok za mrsavljenje

Bundeva sok za tezinu sok gubitak od bundeve

Ako ste izgubiti tezinu, onda vasa dijeta moraju biti prisutni bundeve sok. Znacajka koja je potrebno uzeti nezasladen sorti bundeve, tako da mozete dodati i malo soka od mrkve. Do 3 / 4 salice soka od bundeve dodaje 1 / 4 salice soka od mrkve 1 salica okrece (dnevnice), koji bi trebao biti pijan u jutro prije dorucka.

Kuhanje nije komplicirano, ako oguljene i usitnjene dijelove bundeve ce se bere u 3-4 dana. Dakle, uzmemo tri cetvrtine oguljene i na kockice bundeve, dodati 1 / 4 od mrkve, sve u sokovnik. Sok je spreman! Pulpe, koja je dobivena u pripremi soka ne baciti ga s uspjehom ce doci u ruci u izradi oladushek, slozenaca i nadev.

Bundeva sok sadrzi saharozu, pektin korisne, kalij, kalcij, magnezij, zeljezo, bakar i kobalt. Tu je u njemu vitamina C, B1, B2, B6, E, beta-karotena. Bundeve sok potice izlucivanje zuci, poboljsava funkcioniranje probavnog trakta. Njegova dugo pate preporucuju da osobe s kardiovaskularnim bolestima i sklona edem. Osobito korisno bundeve sok za bubrega i jetre. Primijenite ga na pola salice jednom dnevno.

Kada je kamenje u bubrezima i mjehuru - cetvrtina ili pola salice soka od bundeve 3 puta na dan. Tijekom lijecenja - 10 dana. Recepti sokovi dolaze u ruci, cak i ako ne postuju ni dijeta, mi svi znamo iz djetinjstva da je sok (osobito svjeze), skladiste vitamina, oni su vrlo dobre za zdravlje.

Bon Appetit! Na temelju materijala www.hudeeminfo.ru

Povezani postovi:
  1. pari bundeva kase
  2. Kuhanje konzerve graha

sok od tikvice, bundeve sok, mrkva, konzervirana grah, grah

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce