logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Bundeve raste

Bundeva bundeva raste

Da se najveci sadnju i visoke kvalitete sjemena, sve zgrcen sjemena mora odbiti. Najbolji nacin da se pripremi za sjetvu ih klijanje prije naklevyvaniya. Da biste to ucinili dva ili tri dana prije sjetve sjeme umocen u toplu vodu (45 ~ 50 `C) za 2-3 sata, a zatim natopljene u mokrim tkiva na sobnoj temperaturi. Nakon sto je sjeme naklyunutsya, oni su spremni za sjetvu. Natapanje sjemena obvezujuca proces. Osim ubrzanja pojave natopljena sjemena pate manje od stetnika, jer gubi okus.

Kako bi se povecala otpornost na hladne biljaka, osobito na jugu muskatni orascic bundeve, mnogi vrtlari incipiently su klijanje sjemena ugasiti. U tu svrhu, incipiently klijanje sjemena cuvaju u vlaznom krpom 3-5 dan u od povrca ladici hladnjaka ili ih niknuti za tjedan dana uz promjenjivu temperaturama: 8 10 sati na 18-20 'C, a zatim 12-14 sati na 1-2 'C, itd. Da biste dobili veliki i ranih usjeva, posebno sazrijevanje sorti bundeve uzgaja sadnica nacin.

Sadnice su pripremljeni u staklenicima ili rasadnicima, filmom oblozene, ili stan na dobro osvijetljenim juzne prozorska daska. Bundeve ne podnosi presadivanje, tako da sjeme se sije u loncima velicine 10x10x10 cm torfoperegnoynye ili u posude od papira. Mnogi vrtlari rasti sadnica posijano u kutije pune torfogruntom. Na dnu okvira prije izlio piljevina sloj 3-4 cm Pa germinated Sjeme se sije na 20 - 22 dan prije presadivanja u zemlju.

Prva dva ili tri dana temperatura se odrzava unutar 18-25 'Sretan' i 15-18 C nocu. Kada sadnice smanjiti temperaturu za 5-6 dana 15-18 `C tijekom dana i do 12-13` C nocu, tako da se sadnice ne pruzi. Tada temperatura je povecana za 18-22 tijekom dana `e, a nocu na 13-15" C.

Zalijevati sadnice, ali umjereno redovito oko 7-8 litara po 1 m? U ovom umjerenom vlaznosti i optimalne temperature (18-22 `C) pomaze da se osigura snazan i izdrzljiv biljaka, a visak vlage dovodi do produljenja biljaka. Tjedan dana nakon klijanja biljke mogu hraniti rjesenje divizma (01:10) do 0,3 litara po 1 biljka. U njegovoj odsutnosti biljka mora oploditi nitrophoska (15 g na 10 litara).

Pravilno pripremljena sadnice treba biti niska i jake stabljike, kratke internodija i dva ili tri dobro razvijena tamno zeleno lisce. Kada prijeti opasnost od mraza je proslo i osnovan toplo vrijeme, sadnica posadi u pre-zalijevaju toplom vodom bunara na isti nacin kao i kada sadnje sjemena. Treba biti unisten prije sadnje guste vanjski zid torfoperegnoynyh posude. Rasadnicarstvo zasadio obilno zalijevati (po potrebi) s toplom vodom.

Sadnice treba biti posadeno nocu ili u kisnoj, oblacnom vremenu. Ne zaboravite da se ovdje antifriz busotina pod torfoperegnoynye posude treba biti na visokoj gomile 10-12 cm, na zemlju bolje zagrijani i zasadio sve biljke treba imati zastitne kapice ili filma poklopac. Oko baze brda smo staviti sloj komposta za suzbijanje razvoja korova. A u vlaznom kisnom ljeta squash opcenito su narasli u tim humci.

To nece dopustiti biljka na truljenje u kontaktu s vlaznom tlu. Na temelju materijala sad6sotok.ru

Povezani postovi:
  1. Rajcica
  2. Krumpir

rajcice, klice, krumpir, bundeve, povrca

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce