logo

Jedite organsko
povrce i sokove

Korisno za povrce

Bundeva jela i dodaje boju i okus

Bundeve jela i dodaje boju i okus tikvice

bundeve jela i dodaje boju i okus. No, ona nikada ne koristi vise od Noc vjestica. Ovaj praznik uvijek postavlja pitanje kako najbolje koristiti i ukusna mesa i sjemenje ostalo iz proizvodnje . To je u koji mozete pomoci nasim 10 recepata. Zimski squash su procvat u srpanj-rujan i sazrijevaju u rujnu, studenom. Najlaksi nacin da kuhati squash - oguliti i sjemena i izrezati na komade i pecite u pecnici.

Posluzite uz maslac, bilja i zacina. Mozete mijesati kriske s tjesteninom ili napraviti juha, gulas koji se koriste u pecene robe ili deserte. Pumpkins su uzgaja u Sjevernoj Americi prije 5000 godina. Prvi americki doseljenici masakrirano na vrhu bundeve, sjemenke odstraniti, ispunjen iznutra s mlijekom, zacini i med, zatim pecena bundeva u vrucim pepelom, a Indijanci przenim bundeve kriske na vatru, te trake od suhe tikva napravio rugs.

Unatoc cinjenici da je 90% tikva je voda je dobar izvor karotena, vitamina, posebno treba imati na umu ljudi koji pate od kardiovaskularnih bolesti. Osim niske kalorijske bundeve i vlaknima. Karoten na broj tikve nalaze u blizini mrkve. bundeve sjemenke su takoder korisne, one ne sadrze masti, proteina, vitamina i mineralnih soli.

Posebno bogata vitaminom E, pomaze protiv preranog starenja i cinka soli, koji su potrebni za normalan razvoj muskih tijela. Unatoc cinjenici da postoje mnoge vrste bundeva, oni okus vrlo slican. Opcenito, manja bundeva, sladi je. U nekim receptima mozete ga zamijeniti s tikvicama ili squash.

Cijeli bundeve su pohranjeni na tamnom, hladnom mjestu nekoliko tjedana, rezati od oko 10 dana. Ako svjeze bundeve nije pronadena, ali pire od bundeve recept koristiti konzervirane ili smrznute bundeve. Na temelju materijala kuking.net

Povezani postovi:
  1. Rajcica
  2. patlidzana
  3. Krastavac

squash, mrkva, patlidzan, bundeva

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright rajcica.asert.info All Rights Reserved

Siri se povrce